|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Автор | ||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok
mozebi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ti citash kako tipot se odnesuva,a moze za tebe toa e OK...ti taka razmisluvash.
Ne opravduvam bolna ljubomora,so nea ne se razviva zdrava vrska i za mene vo edna vrska ako ima ogranicuvanje na slobodata e sebicnost od partnerot.Zarem ke me cuva kako veshtachko cveke vo saksija bez da me fati svetlina ???Ili pak ke me sheta kako kucence na lanec da ne "zalutam " po pogreshen pat a toj sekogash ke mi e pratnja.Ne gledam idnina so vakva osoba |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od kaj znaes deka tipot ne ja zasluzuva?
sekoj zasluzuva ISTO no sekoj dobiva RAZLICNO |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
girl_power..iskreno preubav sovet ti dala chuchuliga.Sum bila vo vakva situacija koga me gusheshe so negovata ljubomora, koga mu smetaa moite kratki suknichki, koga mu smeta moite drugarki, koga trebashe sekoj moment da sum so nego, se zatvoriv samo so nego a krugot pochna da se stesnuva...i rekov sega dosta e!Veruvaj posle taa vrska se osetiv slobodna, kako da pocnav od novo da disham poinaku da ziveeam...PODOBRO SPRECI NAVREME, OTKOLKU DA LECISH POSTOJANO NESTO STO E NEIZLECLIVO, TVOJOT ZIVOT NI MALKU NE ZASLUZUVA DA GO IMA TOJ VO NEGOVITE RACE.
|
||
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa togash pati i kukaj po forumi ... abe devojce zivotot mozebi e samo eden ... a toj sto kuka i place ne te saka tebe tolku kolku sto se saka sebe ...i e sebicen. Nesebicnata ljubov ako gleda deka si nesrekna ke te pusti da si zamines . Aj mlada si ke naucis ...mozebi |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne , ne toa e ...razbiranje i pochituvanje |
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мила моќна девојко, имаш моќно име како што имаш и моќ во себе , сигурно многу повеќе од што мислиш или ти се чини.
Каква врска има тоа што сте заодени подолго време? Зарем нема брачни парови кои со деца, куќи, коли, имоти се разведуваат бидејки живеачката е неподнослива? Па верувај, преживуваат, и си го наоѓаат патот, слободата и мирот во понатамошниот живот.
Сега, ако твојот дечко сака се за себе, а не сака да даде ништо за другиот, ок, тоа е можеби негово „право“, или негов начин на општување со другите, со светот. Таков е. Самата рече дека дека е взалуден обидот да го смениш.
Знаеш, секој е господар на својот живот и има право да одлучува во врска со себе што и како. Ти си таа која дозволува некој да те третира како робинка, ти ја прифаќаш таа улога и тој начин на живот. Твое основно човечко право е тоа да НЕ го прифатиш, да бидеш на страна на пауер грл, ако се почитуваш и сакаш себе си. Значи, да не бидеш со таков човек. Раскинувањето никогаш не е лесно и безболно, ама мисли на својата иднина и среќа. Тоа ќе ти даде сила. Од мене секако имаш комплетна поддршка.
Една љубовна врска постои за двајцата да се среќни, да се развиваат и взаемно поддржуваат во својот развој и како единки и како пар, а не еден да пропаѓа и тоне за другиот да живее. Тоа е се само не љубов.
|
||
tragach
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne go opravduvajte postoenjeto na ljubora poradi nepostoenjeto na doverba.
Toa se dva sosema razlichni sveta, razbirate... Nema vrska dali imame doverba vo nekogo ili ne, toa znachi zavisi od lichnosta za koja mislime. Ljubomora ?? Toa e ona vnatreshnoto na sekoj pacient, site onie zashto, kako, kolku shto mu se vrtat vo glavata koga kje pogledne nekogo. Toa shto nekoj sledel ili sl., znachi toj ako ljubomori dur vie ste so drushtvo i sl. znachi taa lichnost nemala prijateli, pa zashto ondak vie ste bile voopshto so nekoja takva osoba, zvuci interesno, neli ? No, da vi ljubomori shto vie ste so drushtvo, toa stvarno zvuchi smeshno. Iskreno kazhano, begajte podaleku od takvi osobi, si ima ustanovi koi se grizhat za niv!!! |
||
Zad sekoja vrata postoi kljuch za nea
|
||
igo_19_85
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka da od nekoi pricini
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво кажано, се сложувам |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:52 |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апсолутно преклопување со мојот личен став , и однос во љубовта со мојата сопруга . Преклопување 100%
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |