![]() |
|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 37> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е значи многу важност си даваш
секоја жена си има свој ѕвер, а ѕверот е само еден синоним за примитивец и ништо друго. ако мислиш за постот за кинг конг, пишував општо |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
zoso ova go pisah
oti sum ruzen ko smrt pa da ispeglam nekoi raboti ![]() Изменето од anakin - 11.Мај.2010 во 10:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kako treba da IZGLEDA idealen partner
ono izgleda idealnosta ne e vo izgledot po nekoj rang bi bilo 1. pol.... ako podobro ramislam i ne e za prvo mesto ![]() 2. karakter .... ami i toa e subjektivna stvar 3. inteligencija..... sekoja ptica u svoje jato leta 4.izgled .. menliva kategorija.. i podlozna e kon navikata . ono potkrepa kon ova teorija se legendite za ubavicATA i dzverot sirano de berzerak fantom od operata zvonar od Notr Dam John Lennon ![]() Изменето од anakin - 11.Мај.2010 во 10:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() да не одиме ОФФ: Да има разбирање кон мене, да знае дека ако сум со неа ми значи се на свет... ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
каде бре кажи кај ги има ваквите да си земам еден и јас
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Јас најдов еден ваков ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
црн,висок и по можност да ме смее до солзи... молим
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
да...а И има некој чуден , шареникав Тен... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мене најдобро би ми дошол човек кој може да ме насмее толку силно па да ме боли стомакот.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не го интересира ништо освен тебе
![]() ![]() ![]() Изменето од ПодВодно - 09.Мај.2010 во 15:06 |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
абе...не совршена. туку идеална. некоја која ‘Тебе‘ најдобро би ти дошла... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Nema niedna sovrsena, kako za mene
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Идеалниот партнер изгледа као ја, само што е женско.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |