![]() |
|
Каде летово ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo rodniot mi ohrid,a mozno e na eden den da odam do albanija(strogo peski)a vo opcija e i bugarija na monsters of rock
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
grdo pajce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
ohrid i bugarija
|
|
that which does not kill you only makes you wanna kill
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Hrvatska.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
изглеа ќе си останам овде ...и така охрид не е лошо гратче...сите идет овде...езерце , тишина...убајна...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
za sega samo Ohrid mi e vo plan ama samo ako se stoplit vremevo. pa ne et fer da nastinam
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Italija o plazite okolu Mare Adriatico
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
tunis
|
|
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
valjda doma nakaj minhen...
|
|
![]() |
|
Анжелика ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
летово во Шпанија здравје
![]() |
|
..........
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ma ko ke mu ja sprastam u kamp u grcka od 15 juli.... edvaj cekam... kampiranjeto e za mene nesto najubavo.....
drustvo... sekoja vecer skaricki, vino, zezancii.....
a be ubajna... cel den si nadvor, pod senki,,,, so sakas prais....
UZIVAM.............
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
па се надевам ако добијам виза прво до Германија на еден месец а потоа вероватно Црна Гора или Хрватска едно 15 дена.
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |