![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 36> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
разумот ми вели - Послушај го срцето! срцето ми вели - Не биди луда! ... или беше обратно ![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Emociite kako sto znaat da go zeznat covekot ni najgolemiot dusman ne moze...Zatoa razumot definitivno......
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
toa e zivot na planetata Zemja ne na zivot na lugjeto osim na tie so sakat da bidat Planeta |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... zivotot vredi koga se e pola pola...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
imas pravo da mislis so sakas zaprasaj se dali vredi zivot vo zamena za sto poparuvanja tvoj izbor mamo mila ![]() Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 23:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..koj razumot go stavil pred emociite znaci deka duva na matenicata oti se poparil od mlekoooo
![]() |
|
![]() |
|
koj razumot go stavil pred emociite toj neziveel zivot
|
|
|
|
![]() |
|
... onie ..emociite mnogu pati me z****e... razumot evala ne... zatoa razum...
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
преферирам емоции...иако разумов знае да ме закочи понекогаш
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
inat...e sega kaj spagja vo emocii ili vo razum neznam...
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Emocii si se emocii koj tesko mozeme da gi sovladame ama razumo e na prvo mesto
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
emocii, razumot e kontejner so gjubre
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
koga emociite ke prevladuvat,se gubi razumot.Bi go odbrala razumot.
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se imam fateno na delo kako ja varam i mnogu si se nalutiv i si se skarav, dva dena ne si zborev sam na sebe
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |