![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 55> |
Автор | |||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ja imam dream catcher ama bas i ne mi pomaga mnogu
![]() ![]() |
|||
What you see,hear and feel is not always true.
|
|||
![]() |
|||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
||
јас пред спиење не мислам на ништо... ама ете само глупости сонувам ![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Интересно, и јас сонував пожар, многу необичен сон. И воопшто во последно време се така некои непријатни работи сонувам, утре од пазар ќе си купам dream catcher
![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
dzoni1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
||
Obidise da se relaksiras pred spiene i ne misli na takvi raboti. |
|||
![]() |
|||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
||
аа па имало збор за тоа-чешма да не беше фонтана водопад ќе беше ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
||
да ти појаснам...под фонтана се подразбира и место каде што пиеме вода... на нашки... да ти преведам... ![]() ![]() ![]() ![]() п.с моира пардон за офтопик, ама не можев да одолеам ![]() ![]() ![]() Изменето од BisernA - 11.Септември.2008 во 21:51 |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
bebinja mislam deka znachat grizzi
![]() |
|||
![]() |
|||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
||
од таа новата шо ја отворија ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
само некои бебиња сонувам и мали деца
![]() а ноќеска сонував дека имало пожар,... и некои личности што ги познавам изгореле... им ги видов дури и ковчезите ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
||
интересно
![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
понекогаш се плашам од моите соништа...баба ми велеше-кога сонуваш лошо ,тури во раката сол и стави ја под чешма...како солта да замине и лошото...ете да знаете нешто против лоши соништа
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
||
aj ja pa da si kazam deka detalite se bitni bidejkji mozat ili daja nadopolnat celata prikazna ili pak da frlat novo svetlo na tolkuvanjeto na sonovite.
|
|||
What you see,hear and feel is not always true.
|
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Прееска анализирајќи еден сон ми текна на деталите во соновите... па би сакал да прашам што мислите колку се тие битни... Познато е дека човекот во секојдневниот живот ги генерализира... ги обопштува работите и најчесто ја гледа само суштината... Значи не е, на пример, толку битно во што е облечен некој човек, туку е битно што тој прави... Но понекогаш и тие детали .... ситници ... премногу значат... Можеби тие кажуваат и нешто повеќе за суштината ... или ... ? ![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Ма пази некој одрон по глава да не падне како кај мене, за шавови е лесно, се шијат. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |