|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |
najmilo
Сениор Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti so mi se navistina go zasluzvaat zborot prijatel
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi znam site koja kolku mi e prijatelka. edna e vistinska, ushte 2 polovichni, a so drugite samo pijam kafe koga nemam pametna rabota.
ne ochekuvam mnogu od lugjeto okolu mene. |
|
Spirit
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ке имаш мака тогаш се активира филтерот за тоа кој каков пријател ти е .
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистински пријатели....
тоа е само една личност кај мене што ме смее секој ден на час.... што заради тие смеења нонстоп не` опменуваат... што знае да ме бомбардира со 20 пораки на ден... што ми го прави денот повесел... Останатите се само....пријатели... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam prijatelot e za los den
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ili da ti go razubavi
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatelot sluzi koga tebe ti e los denot, da pojdes i nemu da mu go rasipes
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAM KOJ KOLKU MI E PRIJATEL....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријателите ми се вистински пријатели........ Останатите се само познаници во мојот живот........ |
|
МИР со сите
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobri prijateli se onie koi nikogas ne e stavaat rakata vo djeb koga im go vrtis grbot da si zamines
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Retki se vistinskite prijateli,onie koi se iskreni so tebe,i se uz tebe i vo dobro i zlo..bitno e da se ima prijatel vo prava smisla na zborot pa makar neka e i eden..mnogu e vazno da go imas pokraj sebe
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу внимателно си ги бирам пријателите и затоа отсекогаш биле многу малку на број, но задоволна сум од нивната улоги во мојот живот. Секогаш биле фер кога требало а тоа некогаш подразбира и „стоење по страна„ и пружање морална поддршка во тешки моменти.
Не се совршени но не сум ни јас. Фала му на бога и за случајните пријатели кои сум ги запознала во неволја, тие не биле отсекогаш со мене но биле кога најмногу ми требале. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинскиот пријател е еден. Тој знае дека ни треба пред самите да змаеме. Тој е тука и кога не го бараме.
|
|
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |