![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za prijateli mozam da kazam deka gi imam dovolno,malce onie vistinski i iskreni ama bitno gi ima..a za neprijateli ne bi go narekla ja toa neprijateli tuku ednostavno sekogas ima lugje na koi ne im se svigjas so koi ne ti ide moabetot,ali ne sum u vojna so niv ili sl.pa da gi vikam neprijateli..bar takvo neso ne mi se desilo nekoj da go klasificiram kao neprijatel..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Rodnini.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pazi se od prijatelite,od neprijatelite si daleku
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
PODOBRO EDEN DOBAR NEPRIJATEL OTKOLKU MNOGU LOSI PRIJATELI
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
јас ни една личност што ја познавам не ја сметам за непријател.....сите ми се пријателчиња
А некој потајно ако ме смета за негов непријател......тоа не знам ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
voopsto ne mi e bitno toa,sekoj za kratko koga bi bil so mene bi me zapozanal podobro
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Пријатели имам многу, а за непријатели незнам или пак не сум заприметила многу . |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
da ne se zamarate zaludno jas ke vi kazam,
nikoj nema prijatel, za zal, ama toa e za ovoj vek ako isus go prodade covek so kogo leb delea, sto mislite vas za sto ke ve smenat? Изменето од becenevem - 09.Март.2009 во 22:35 |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
od nedefiniranite gi ima mnogu ali prijatelite se mn retki taka da gi nemam mnogu
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Najmnogu nedefinirani imam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
treba da ne ima samo dvajca na svetot,
ako sakam da imam prijatel |
|
![]() |
|
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Си ги познавам и пријателите и непријателите.
Со непријателите се почитуваме малку пвеќе затоа што и тие и јас знаеме колку сне гадни како непријатели. Изменето од pmmladen - 08.Март.2009 во 19:58 |
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
hahaha pa zato ako sakas da si cenet a nemas pari druzise so bogati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zavisi od situ,
ako imam zgodna zenska, prijateli kolku sakas, ako imam pari, prijateli kolku sakas |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |