![]() |
|
Филозофџилница... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 81> |
Автор | |
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Насилството во самоодбрана е уметност .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Не напаѓам прва, но кога сум нападната се борам со сите сили
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
pishuvanje samo za da se popolni dushevniot komoditet ne e nishto drugo do naprazno troshenje na mastilo
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Книгите недочитани, Секој со своето врзопче време Книгите недочитани, |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Искреност не е кога ќе кажеш се што мислиш, туку кога мислиш се што ќе кажеш
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
koga se gledash vo ogledaloto ., neretko poglednuvaj i na zadnata strana od ogledaloto
|
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Простувањето не може да ни го смени минатото.....Но може да ни ја разубави иднината !!!
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Sonovite nekogas kazuvaat mnogu poveke otkolku sto sme spremni da vidime.. ili mozda sme spremni pa zatoa izleguvaat nekoi raboti na povrsina? Epa mene mi zdosadi da sonuvam vekje svasta
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Nikoj nema nikogas pravo da stava tugji dusi na kantar,da meri.
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Vrednosta na iskrenosta... e najgolema... bez razlika sto ke dobies ili izgubis na krajot. Najbitna e cistinata. Nikoj ne zasluzuva da bide izlazan i sekoj ima pravo da izbira sto ponatamu.
|
|
![]() |
|
nikoj ne mozhe da ja zeme vashata obichna doblesnost toe e neshto shto ne e proekcija ., tuku e realnost
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Будала не треба да го бараш, тој сам се јавува
|
|
![]() |
|
Прави го она во што веруваш и верувај во она што го правиш. Се друго е губење енергија и време
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Во внатрешните борби кои човекот ги води самиот со себе
и со непознатите сили во себе... важи правилото...
никогаш не се предавај ...!
Не се предавај... и не отстапувај...! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 81> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |