IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Искушение за прељуба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Искушение за прељуба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 16>
Автор
Порака Обратен редослед
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Статус: Офлајн
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 23:53
Ај од сега со лева ќе пишувам....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 00:52
Mene mi trgna duri po 10 000 posta...smeniv raka
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 00:09
Глеаш убај лични, ти течат насекаде, а ти ништо не можеш да напрајш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 23:13
Od forum nema pogolemo iskusenie za preljuba
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:32
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ubavinata e nesto sto najmalku me iskushuva i nikogas nema da mi pretstavuva pricina za preljuba.

бла%20бла
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:07
jas se soglasuvam so enigma ama seuste ne se nasol nekoj
za da padnam vo iskusenie i ne veruvam deka takov ke
najdam
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:53
potpolno se soglasuvam so tebe fragota,vo red e toa,no mi bese zbor za licnost shto ne ja znaesh,znaci prviot kontakt e so ocite izgledot,a ponatamu se se slucuva,dali prijatelstvo,dali flert,dali neshto oveke,no shto i da se sluci se toa e nezavisno od nas,tuku od onaa shto e vo nas.......
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:18
A sto ako razgovaras so nekogo koj ne e tolku fizicki privlecan,a sepak nekako se nasol vo tvoja blizina i sekako na prv pogled ni na kraj pamet ne ti pagja deka toj covek moze da te privlece,a podocna te zasemeti so svojot sarm i harizma?
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:11
se soglasuvam,no sepak kaj bolo kkoj prvo shto ke vidish e fizickiot izgled,znaci za da voopshto razmenish i edna recenica so toj covek i pred da go zapoznaesh prvo ja gledash negovata nadvoreshnost.i ako barem nesgto te privlekuva kaj nego togash duri go zapoznavash poubavo covekot ili zenata t.e karakterot negov..........
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:07
Ubavinata e nesto sto najmalku me iskushuva i nikogas nema da mi pretstavuva pricina za preljuba.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:03
SEKOGASH IMALI I KE IMA UBAVI ZENI,........sekako ima i ubavi mazi,nekade procitav poraka i bash mi ostavi vpecatok:UBAVATA ZENA E ZA MAZ BEZ FANTAZIJA.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 22:08
Kako sto sega ima ubavi zeni, nikogas nemalo, se potesko e da se odole, no sreka sto e recesija pa toa pomaga da ne se javuvaat sansi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 11:32
covekot vo zivotot pagja vo sekakvi iskushenieja i predizvici,pa mislam deka nema nekoj shto ne padnal vo iskushenie i za preljuba,e dali posegnal po toa ,toa e individualno
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 14:33
NAJDOBAR KOMENTAR POSLEDNIOV
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.