![]() |
|
Животот и делото на св.Климент Охридски |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | |||||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Јас реков, како што ти си никој и ништо така и Бугарската Црква е никој и ништо Македонската Православна Црква и ден денес си функционира совршено и без поддршката од Бугарија, Русија, Србија, или Грција. |
|||||||
![]() |
|||||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||||||
Знаеш одлично, че МПЦ не е канонично призната! А това е заштото вашите сърби мислят за вас като за Южна Сърбия! И това го знаеш одлично! |
|||||||
![]() |
|||||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||||||
Јас не те посочив директно тебе за Каракачанов, но кој си ја има мувата на капата.....
И како тоа ние сме немале и не сме ни имале црква, јас денес каде одам во црква да запалам свеќа, сигурно дека не влегувам во бугарска црква, туку во Македонска. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Абе гледам, че клиниката на Стоян Новакович вече 116 години добре работи! Квалитетно |
|||||||
![]() |
|||||||
ичиргу-боил ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
||||||
Я ми кажете, как може да имате Светец при положение, че нямата и не сте имали църква, която да го провъзгласи за такъв? пс. Каракачанов хич не ми е симпатичен бе, а стига Изменето од ичиргу-боил - 16.Ноември.2008 во 18:10 |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Мене ме боли уво, јас знам кој сум и што сум не ми треба еден пациент од клиниката на Каракачанов да ми кажува кој сум и што сум...... Има и исклучоци кои се за пофалба, но повеќето членуваат на клиниката на Каракачанов. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Абе старата финта ако не си за бугарија одма си србоман ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
У Бугарија гледам и сега нема нормални луѓе освен некои исклучоци ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Еее само да крадете туѓа земја цццццц |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Subject: !!! Испратена: Денес во 17:59 Испратена од: за_наденица_бех Група: Нов член !!! Никой си ти! Просто един безличен, лицемерен, продажен сърбоман! такива много е имало! Ништо, да ти о по-лесно утре да бъдеш албанец! _______________________________ Аман бе толку да те повредив? Изменето од Vladimir88 - 16.Ноември.2008 во 18:01 |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Това можеш да си го прочетеш и от српски историци! Не от югославски разбира се. В Сърбия после Косово има нормални луге! |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Абе 500 години немој ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Абе едно палење, дали имам 3 коментари оставено на таа тема..а и ти си никој и ништо да ти се правдам на тебе..... |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
НЕ кажем да е бугарски град Белград! Само е бил в нешото Царство около 340 години! СИ пак ми не е ясно зашто толку волите Сърбия!Чак повече от Македония? |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |