|
Црни прогнози за иднината на Балканот |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ГОЛЕМАТА ПЕТОРКА НАЈ УБО Е ДА ДОНЕСУВА ОДЛУКА, ЗА ПОДЕЛБА НА КОСОВО. |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се гордееш со Карпалак...?!!! КАКО НЕ ТИ Е СРАМ...и ти ќе ни збориш за соживот и напредок ќе бараш...Засрами се!!! ...со што само се гордееш...Чувај Боже...!!! ...уствари што воопшто се чудам...само тоа и знаеш, тоа е вашата гордост, убиства и терор од заседа... ...и да те потсетам сеуште чекам одговор на моите прашања или и ти чекаш да ти ги напишат па во меѓувреме пишуваш за гордостите на шиптарите... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А за Ђаковица и овцарица ќутиш а? Или 20.000 од учк што ви ги потепавме ко муви? Па после земи монтирај ги и оп цивили испаднале? Тие приказни на запад кажувај ги овде непалат
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama siptarite znaat da pravat i karpallk
ne zaboravaj ZoranNaSlobodata A ti serbinu kazi kad posleden pad si pobedil :) uste malku i belgrad ke ti ide zs ti se gordes kad si ubil deca i stari luge ama toa za mene e sramota i ne smeam da mu napravam na nieden narod i ako srebrenica e za bosanci TI go kazuvas kolku ste silni vojnici protiv civili dojdi vo Koshare kosovo ili vo vukovar zs nisto ne kazuvas od tie bitki ? |
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e sine sine kako si porasnal ne poznavas ni tato ni nisto pa ne znaes deka tatko sum ti bre glupav kako mozes da me pcues stavi go tito dojdi kaj mene ke ti kupam bomboni :) A da bio Ali,Hitler,Adem Jashari, samo uste nekolku godini pa da go rascisti ovoj balkan od najgrd narod Serbi |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
- ne so kanal.....ja |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Опција е ако имаш избор А кој кого ќе ,,геноцидова,,прашањето е сега |
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Го имаш смешано материјалот со нешто радиоактивно. |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se izvinuvam na site zosto gi napraviv ,ne sakav da izlezat takvi ama mi snema od materijalot |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Етничко чистење се почесто се јавува како опција.
|
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aee aj пошо сум човек со добро срце еве |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Затоа сега е на годишен одмор...платен...се умори од многу наговестувања па да разбистри и одмори памет...
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе незнам што наговестува он, али знам едно време наговестуваше и за Македонија дека е Јужна Србија.. Ја па што зборувам во минато време, тој и ден денес го наговестува тоа. Изменето од Vladimir88 - 18.Ноември.2008 во 20:34 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Црна иднина наговестува он за Балканот а?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |