|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Латас да го гледаш и да се смееш.
|
|
Pehcevec
Група Регистриран: 02.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano so netrpenie cekav da gledam vesti so latas.. ama odkako se pokaza vo vistinsko svetlo vo onaa emisijta na MTV1 navistina mi omrzna...
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашо хорор музика, баш си е ОК. па и водители, не дека се нешто којзнае што, ама за македонија тие се супер (а конк*ренцијата како латас??) мтв со пријатни водители?? ете, сега тие висат по а1, сител, алфа... од причини што не е доволна само желбата да опстане МТВ за да си го прехраниш семејството |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вестите на сител веќе се комедија....ах...таму се е розово |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Latas... ...ah...latas..najgolemata politicka oro**etina sto se pojavila na TV. Veke i ne go gledam..odamna mi e na ignore
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гив ме а брејк... ........ |
|
isus
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledaj vesti na a1 isto ti ti e kako da glegas zona sumraka ;horor muzika napaden voditel misles ke izlaze od televizoro i ke te natepa.inace ne gledam vesti samo od tie pricini moze samo nekogas na makedonskata televizija lugeto se prijatni i sekogas imat samo pozitivni vesti.a planiram i veke da ne se druzam so ljuge sto gledat vesti i posle gi raskazuvat.
pozdrav |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес пак имаше дневник со Латас. И изгледа прв по овој постираниов тука.
Значи, сме здивнале едно месец дена од латас. Уживанција |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... edno ne mi ejasno...saka da se napravi mnogu moderen...ili tolkav mu e kapacitetot...zaborava deka toj e obicen citac na vesti... i vestite treba da bidat vesti... ne kokosharnik vo koj kokodaka kako saka....ako saka da dava svoi komentari... zoshto nema hrabrost da prezeme nekoja otvorena politicka emisija... pa neka kritikuva...neka zazema strani.. neka kani gosti koj mu odgovaraat...
vcera... po negov primer Ivona Talevska... dava izjava vo stil ... roditelite dobronamerno i uplatile odmor... za devojceto od Shtip... ne mi e jasno koj roditel zlonamerno uplaka odmor.... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FER!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ексклузивно и единствено: Вечер дозволиле да ги плукаат!!!
http://vecer.com.mk/?ItemID=004CE4F888E82D46869DBDB2C2DE22DA |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас Латас многу го мразам иако сум од владеачката партија.Него не го личи а новинар туку само да ја плука опозицијата(која и да е)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se cudam zoshto vo moe maalo...pred zgrada ... babite poveke ne se sobiraat i ne ogovaraat... koga toa ja otkriv Amerika... site vo 6 doma...pred TV... gi koristele besplatno casovite od Latas... za ogovaranje... i ko shto rece edna babicka... E posle vikaat zenite/babite ogovaraat. Ova novinarive se ni prezedoa, pa i ogovaranjeto...
... i mislam deka ne e na platniot spisok na VMRO... ocigledno e samo kandidat... zatoa shto...praksata dokazala deka sekoj shto tolku se bori...se krshi od rabota e dodeka dobie "reshenie" za stalen raboten odnos... posle se opushta... si tera kako site... |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С.
http://vecer.com.mk/?ItemID=4DCCC3667563374EB6CBB315379F0941 http://vecer.com.mk/?ItemID=7C860A159C5C3C40A4D97BFDC0E1A1A2 Посебно ме интересира селекцијата на коментарите |
|
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |