![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 74> |
Автор | |
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BAS MI E MILO AKO SVE SE PRONASLE
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
ABE VAKA......DVAJCATA SO SKRSENI SRCA,DVAJCATA SO PROMASENI BRAKOVI, PA SI SE SRETNAVME NA NET PA TRGNA RABOTATA.AKO ME PRASAS DO KAJ SME SEGA....OHOHOOOOO.....!!!I SI NAPRAJVME OD DVE SKRSENI SRCA EDNO CITAVO I TOA SEGA SI CUKA ZA DVAJCA!!
AKO TOA NE E SRODNA DUSA SO E TOGAS!! ![]() Изменето од Joshua_Tree - 28.Јуни.2007 во 18:57 |
|
![]() |
|
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
SRODNA DUSA NEMAT SLICNA MOZIT, TO SI SE ZALAZUVAT NEKOJ, SO CEL ZIVOT SRODNI KE BIDETE ISTA MAJKA NE VE RODILA PA I ISTA DA VE RODILA ISTO NE MOZE DA MISLITE, DA IMA BAR SLICNOSTI TAKA MOZIT DA SE TERAT |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Srodna dusa... Mozebi i postoi nekade, mozebi ja najdov. Srodna dusa.. Koncept pogolem od nas samite. No ne mu se slucuva sekomu, samo na onie koi se budni i svesni za sebe, svojot pat.. A koga ke go pronajdes delot sto nedostasuva, delot sto ja potvrduva vaznosta na tvojata egzistencija, togas ne se somnevaj deka toa e toa.
|
|
![]() |
|
ZakHay ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Ja ja pronajdov ama nisto ne me sakase bre...Si se fati so toj so i bese bivsi!Abe toa e razlicni vkusovi!
Ako barem ja gleam srekna e!Ko Kralicata Elizabeta se cuvstvuva!hehe!Bole silata u Ljubovta nego so Sila Ljubovta!Wow a kolku samo slicni bevme bre,ni sijamski bliznaci nemaat ta sto go imavme ja i ona!tolku bliksi ama jebiga si otide..Ej a ko vcera da bese se setavme po PArtizanska i toa ruka pod ruka! ![]() Изменето од ZakHay - 26.Јуни.2007 во 20:58 |
|
![]() |
|
Ангелче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
ni jas
![]() ![]() |
|
1 2 3
|
|
![]() |
|
srcko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
srodna dusa??????
neznam mislam deka ne sum ja pronasol ![]() |
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
mislev deka e srodna..........no ispadna rodnina nekoja
![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
EVA
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
јас се докопав до сродна душа
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
abe ne znam za vas, ali ja spagjam u tie sto jadat cokoladen sladoled, taka da ke si baram sega srodna dusa od onie sto sakaat karamela i banana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na primer ja, seedno mi e, vazno da e sledoled
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Mona stvarno mislis deka e taka ili samo ne zaebavas . . . A ako nekoj saka poveke vkusovi . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |