![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | ||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ako ste i dvajcata VOL - ovi " visoko obrazovani licnosti " si ja znaete brazdata i moze samo da si razmenite iskustva
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
а татко и кај е у причава
![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Ako ne te zasaka majka i ke mora begalka dur ne se pokae, pa posle ke bide begalka od kaj kaj tebe za kaj majka i
|
||||
![]() |
||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|||
Ic ne mi e gajle...
Oko ne mi trepnue... A be ne mi cue... |
||||
![]() |
||||
maja_tweety ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
|||
ej nema veze sosto go lazes
|
||||
![]() |
||||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|||
![]() ![]() |
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
![]() |
||||
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|||
a sto ako ne te zasaka i majkai |
||||
![]() |
||||
|||
Za da te zasaka, prvo mora da te zasaka majka i
|
||||
![]() |
||||
*___****M@r!J@****___* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|||
sega sfakam deka ne mu bilo dojdeno do mene
zaso tri nedeli me molese i na kraj mi kazaja deka si fatil zenska a ne mi kaza i se uste mi pisuva i prasuva za mene i nz kako i da e def se razo4arav od maskiot pol do beskraj koj e toj so mozi da mi go dokazi sprotivnoto a na kraj mi re4e:NE MORASE VAKA DA ZAVRSI ![]() DA POKAZESE SAMO MALKU ZAINTERESIRANOST A NEGO MU BILO SRAM DA DOJDI DA SE POZDRAVI SO MENE PA JAS TREBALO DA POMINAM OD KAJ NEGO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|||
![]() ![]() |
||||
always look on the bright side of the life!
|
||||
![]() |
||||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|||
![]() ![]() |
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
![]() |
||||
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|||
JA SAKAM I KE JA SAKAM I AKO ZASLUZUVAM NEKA ME SAKA I ONA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|||
a mene dali me saka ne mi e bitno zasto od vcera i ja nego prestanav da go sakam........
ne mi e gajle! i ne se zamaram veke so toa
![]() |
||||
![]() |
||||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|||
od denes go delam tvoeto mislenje
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |