![]() |
|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prasaj gi
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
zasto i dobroto i losoto go stavaat vo edno
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Затоа што жените ти се повеќе од проста работа
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
neka si kazat be sami
![]() |
|
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
za da si dokazat deka so mazite mozat da si dozvolat majtap da si igraat
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Тоа се вика природен "одбранбен" механизам, на недоприловист и посакување на недостижното
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ако падне секс без претходно запознавање, таа врска не продолжува. Играта "да" и "не" служи за запознавање и стварање флуид кој влијае на квалитетот на врската како и на самиот секс. Ко да не го знаевте ова.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Хмммм
![]() Ако му се свртиш на некој батко и му кажеш недвосмислено да прстане да ти диши у врат и да да оди да прошета, ќе ги рашири очите и ќе рече-бреееј какво грубо женско, кој ли ќе ја сака оваа? ![]() Доколку си човечен и даваш одговори во завиткана форма за да не ја повредиш машката суета тие тоа го гледаат како „колебање„ па уште повеќе се силат и мислат дека постои позадина за таквото однесување....а се на се има такви женски чеда лигушки, едно зборат друго си прават. За жал таквите се сметаат за позаводливи бидејќи со својот несигурен настап оставаат огромен простор за манипулација со зборови и флерт. Па од тука и ќе дојде тоа вика Не, а којзнае што и се мотка по глава. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Оти незнат шо сакат,те оти се ЖЕНИ. ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da se nasminkani i ne nasminkani ![]() Изменето од anakin - 30.Јануари.2009 во 18:04 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
lala abre decki vie ne znaete deka zenite se dvolicni:D:D:D:D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
zosto im se moze
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
na nekoj covek pred da umre mu se javil gospod i go prasal sto saka pred da umre:
dedo boze sakam da ja vidam avstralija pred da umram ama se plasam od avion ili brod , pa ako moze da mi napravis eden pat od tuka do tamu? aaa ne toa ne kazi nesto drugo ova e mnogu. dobro, dedo boze pomogni mi da gi razberam zenite: sdno misli , drugo pravi , treto saka . .... dedo boze: a patot do avstralija so kolku lenti da bide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() batalete braka toa i gospod neznae |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |