|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa i go napisav non stop da me potsetuva , no tesko mi ide nekako
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хектор душичке, ова што си го напишал воопшто не соодветствува со твојот потпис... |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas velam hail hitler i WHITE POWER , ja pocituvam nasata rasa . Sta se tice restoto od zenska strana so obozavaat nigeri neka odat amerika i neka se rasturaat so niv , imam mnogu nisko mislenje za devojkite sto ljubat crnci , kako zivotni nesto ili poniski zivotni formi . Koga idat nigeri kaj nas po klubovi najgolemite orospii niv mu se lepat , pa jas fino lepo im velam a be ako mislite deka crncite imaat najgolem , se lazete , ebete se so konj ili magare sigurno ke dobiete po 1 metar . PLus nema cel grad da ve gleda deka se ebete so zivotni vo kafik nego na farma.
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро....Јас правам деца па имај ме во предвид.
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не па не сум ни мажена ..но сепак сум цврсто уверена во тоа што го пишав
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А имаш ли деца?
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па....не би се бунела нешто ...јас на моите деца ќе им дадам голема слобода и поддршка апсолутно за се..па и за ова....единствено би ми пречело што не би бил од наша вероисповед, зошто сум стрго против тоа....а тоа каква боја на кожа ќе има и не е најважно...но сепак не е баш тоа сеедно ...во нашава средина различните луѓе не се прифатени баш најдобро...па ако таа е спремна да го поднесе тоа ,мислеќи и на моите внучиња ...ќе имаат благослов
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KEJTTTTTTTTTT BEJBI ...OVA SAMO TEBE MOZE DA TI PADNE NA PAMET........INAKU ...MULATITE SE NAJUBAVITE LUGJE....KE IM POSAKAM SREKA....STO DA SE PRAVI....STO KE TI NAPRAVAT DECATA-NIKOJ,TAKA VELAT STARI |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас се сликав со црнец на одмор
шала на страна.... ма што има тоа веза,... важно да биде среќно детето мое |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova,me potseka na edna druga tema
no ne komentiram ni tuka-prosto NEZNAM
kako bi reagirala...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...... ...ama ona e kerka na majka si, i plus ne e zeneta, bashka ako si nae nekoj kjumur em ke e srekna u seksot em ke i pomaga ko sovremen rob ke si go ima-si znae ona ajt ti taman i beshe postot... ...inache ne sum za, meshanje rasi, mada vikaat deka najubavite luge na svetot se melezite-toa e fakt, ali sho si e sigurno sigurno neka e, ne mislam da imam polu majmuni vnuchinja... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро, јас се извинувам срцко, ама мене кога ми спомнат црнец, ми светне една сијалица во глава
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE TEMATA BESE POSTAVENA ZA DA VE SOKIRA, A NE DA VI GI RAZBUDI FANTAZIITE
LELE MONCE,KAKO SLATKO ME IZNASMEA...
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех црнец
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |