![]() |
|
Зависен/на сум од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Автор | |
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavisna sum od : CIGAri
![]() ![]() |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
цигари
музика пиво компјутер телевизор wc шоља форумов воздух храна спиење уи ја ептен џанки сум бил ( некои ствари се напишани од недостаток на креативност ) |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Bravo.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
CRESA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
ZAVISNA SUM OD PESNI, MNOGU SAKAM DA PISUVAM PESNI.......VO PESNITE RASKAZUVAM ZA MOJOT ZIVOT....................................A I ZAVISNA SUM OD EDEN ANGEL...PREKRASEN E.........TOJ E MOJATA LJUBOV.............AMA NE SME ZAEDNO
![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
1.Kompjuter
2.Karate 3.Pisuvanje tekstovi 4.Muzika(Rock'n'roll) 5.Tose i Tose fan club forum 6.Parketi 7.Crtanje grafiti 8.Deteto sto go sakam 9.Citanje knigi I dr. Normalno ne se site po red. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
хм си знае тој
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
koj nad tebe be nema nikoj
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
majka mi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pa ima nekolku
![]() muzika informacii cigari mobilen bez nego ne izlagan, i ako skoro sekogas mi e "bez glasen" stelovan ![]() |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Zavisna sum od kompjuter,mobilen,kafe,od blagi raboti,bez razlika dali e cokolado ili nesto drugo,spienje,toa mi e loso,se zaboravam od spienje i od deckomi definitivno
![]() |
|
![]() |
|
jelen4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
1.shopping
2.telefon 3.internet 4.tracarenje + dobro kafence ![]() 5.cosmopolitan |
|
![]() |
|
DreamLady17 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
10 zavisnosti...hmm...
1.muzika 2.mackata 3.drugar mi,my VIF 4.internet 5.msn 6.moite obetki 7.mobilniot....i tolku mi teknuvaat sega,a sigurno gi imam poveke.. ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |