IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Демаркација на границата со Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Демаркација на границата со Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 24>
Автор
Порака Обратен редослед
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 15:10
Bucko za slobodan Evropa izjavil deka Makedonija kasni so priznavanjeto na Kosovo, i deka treba zaedno so Crna Gora sto poskoro toa da go storat
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 11:00
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

ako ne Kosovo ne ja priznae Makedonija  pod ustavnoto ime, i nie ne treba da ja priznaeme

i ne treba da popushtime, kolk ui da ni se vrsi pritisok od megj. zaednica

koj ne treba da popusti
pa neli ti si se izjasnil deka zivees u belgrad
nie zboruvame za toa dali MKD treba da ja priznae kosovo a ne srbija
ti ja smetas MKD kako nesto svoe...nesto koe sekogas bilo i ke bide pod srpskoto vlijanie 

ne pamtam da sum izlazal deka zievam u Belgard збунетост 
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:15
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Пиши МАКЕДОНИЈА не се срами
jas sum drzavjanin na R.M.
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:14
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

е ова ме насмеа.А вие да не ја користите Македонија за вашите интереси?Те јаде и Македонија да напишеш
kako MKD kako makedonija isto e
jas imam pravo da zboruvam za MKD posto sum del od ovaa drzava
a na vas vi teknuva za MKD samo koga imate nekoj interes

Изменето од Анастеа - 18.Октомври.2009 во 01:28
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:13
Пиши МАКЕДОНИЈА не се срами
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:12

ako ne Kosovo ne ja priznae Makedonija  pod ustavnoto ime, i nie ne treba da ja priznaeme

koj ne treba da popusti
pa neli ti si se izjasnil deka zivees u belgrad
nie zboruvame za toa dali MKD treba da ja priznae kosovo a ne srbija
ti ja smetas MKD kako nesto svoe...nesto koe sekogas bilo i ke bide pod srpskoto vlijanie 
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:10
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

se somnevam vo tvojata iskrenost

ti poveke sakas MKD da ne ja priznae republika kosovo poradi srpskite interesi od kolku poradi MKD interesi

ke ve zamolam (ova e za srbofilite) da bidete iskreni i da ne ja koristite MKD za vasite interesi

е ова ме насмеа.А вие да не ја користите Македонија за вашите интереси?Те јаде и Македонија да напишеш

Изменето од Царевић - 09.Септември.2008 во 23:10
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:09

se somnevam vo tvojata iskrenost
ti poveke sakas MKD da ne ja priznae republika kosovo poradi srpskite interesi od kolku poradi MKD interesi
ke ve zamolam (ova e za srbofilite) da bidete iskreni i da ne ja koristite MKD za vasite interesi

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 22:39

s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 22:25
makedonija mora da ja priznae kosovo
toa ke se sluci ovoj mesec
pomegju 23-29 septemvri
toa e sigurno...izjavite na crvenkovski ne se nisto osven evtini zborovi
na krajot na kraistata ne e veke toj nekoj golem faktor koj bi moze da odlucuva za krupni prasanja
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 21:57
Daj boze i makedosnkite politicari i kosovskite politicari vaka da mislat, za da ne se komplicira ovoj ednostaven problem..намигнување

Изменето од Анастеа - 18.Октомври.2009 во 01:26
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 21:53
Originally posted by xxll xxll напиша:

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Pa dobro de Makedonija prvin ne go priznae Kosovo, pa posle i Kosovo neka  go priznae ustavnoto ime na Makedonija..

Не одат така работите, неможе така прво и прво Тачи е терорист, како ти очекуваш јас да имам поверение во терорист, на терористи многу многу не треба да им се верува. А Тачи ако нема проблем со признавањето на нашето уставно име, тогаш зошто не го стори тоа уште сега, да даде некој знак?

Ne sekiraj se i taka Kosovo bez  USA i bez NATO nisto nemozat da praat, zaradi toa naj ubo e Makedonija neka go priznae Kosovo pa posle Kosovo da go priznae ustavnoto ime na Makedonija, ne veruvam deka Fatmir Sejdiu ili Hasim Taci sami da resavat nekoj problem , Kosovo ako go priznava ustavnoto ime na Makedonija toa neznaci deka Hacim Taci toa go napravi ili nekoj kosovski politicar, tuku USA i NATO toa ke go storat, ama prvin Makedonija neka go priznae nezavisnosta na Kosovo.

Ama izgleda i makedonskite politicari se piuni na nekoja zemja mozebi na Rusija ili na Srbija kuznajtзбунетост

Абе не ме интересира кој ги влече конците во Косово, дали Албанија или САД битно ми е мене признавањето, сакаат Косовските граѓани признавање од нашата република, нема проблем реков и ќе кажам уште еднаш, прво нека не признаат нас, па ние нив ќе ги признаеме.

Изменето од Vladimir88 - 09.Септември.2008 во 21:53
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 21:51
da be na tadzikistan sme pioni....xxll ne odi taka toa...

Изменето од fiks - 09.Септември.2008 во 21:51
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 21:49
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Pa dobro de Makedonija prvin ne go priznae Kosovo, pa posle i Kosovo neka  go priznae ustavnoto ime na Makedonija..

Не одат така работите, неможе така прво и прво Тачи е терорист, како ти очекуваш јас да имам поверение во терорист, на терористи многу многу не треба да им се верува.
А Тачи ако нема проблем со признавањето на нашето уставно име, тогаш зошто не го стори тоа уште сега, да даде некој знак?

Ne sekiraj se i taka Kosovo bez  USA i bez NATO nisto nemozat da praat, zaradi toa naj ubo e Makedonija neka go priznae Kosovo pa posle Kosovo da go priznae ustavnoto ime na Makedonija, ne veruvam deka Fatmir Sejdiu ili Hasim Taci sami da resavat nekoj problem , Kosovo ako go priznae ustavnoto ime na Makedonija toa neznaci deka Hacim Taci toa go napravi ili nekoj kosovski politicar, tuku USA i NATO toa ke go storat, ama prvin Makedonija neka go priznae nezavisnosta na Kosovo.
Ama izgleda i makedonskite politicari se piuni na nekoja zemja mozebi na Rusija ili na Srbija kuznajtзбунетост

Изменето од xxll - 09.Септември.2008 во 21:52
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.