![]() |
|
Демаркација на границата со Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bucko za slobodan Evropa izjavil deka Makedonija kasni so priznavanjeto na Kosovo, i deka treba zaedno so Crna Gora sto poskoro toa da go storat
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ne pamtam da sum izlazal deka zievam u Belgard
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
jas sum drzavjanin na R.M.
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
kako MKD kako makedonija isto e
jas imam pravo da zboruvam za MKD posto sum del od ovaa drzava
a na vas vi teknuva za MKD samo koga imate nekoj interes Изменето од Анастеа - 18.Октомври.2009 во 01:28 |
|||
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Пиши МАКЕДОНИЈА не се срами
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
koj ne treba da popusti
pa neli ti si se izjasnil deka zivees u belgrad
nie zboruvame za toa dali MKD treba da ja priznae kosovo a ne srbija
ti ja smetas MKD kako nesto svoe...nesto koe sekogas bilo i ke bide pod srpskoto vlijanie
|
|||
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
![]() Изменето од Царевић - 09.Септември.2008 во 23:10 |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
se somnevam vo tvojata iskrenost
ti poveke sakas MKD da ne ja priznae republika kosovo poradi srpskite interesi od kolku poradi MKD interesi
ke ve zamolam (ova e za srbofilite) da bidete iskreni i da ne ja koristite MKD za vasite interesi
|
|||
|||
![]() |
|||
||
ako ne Kosovo ne ja priznae Makedonija pod ustavnoto ime, i nie ne treba da ja priznaeme
i ne treba da popushtime, kolk ui da ni se vrsi pritisok od megj. zaednica
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
makedonija mora da ja priznae kosovo
toa ke se sluci ovoj mesec
pomegju 23-29 septemvri
toa e sigurno...izjavite na crvenkovski ne se nisto osven evtini zborovi
na krajot na kraistata ne e veke toj nekoj golem faktor koj bi moze da odlucuva za krupni prasanja
|
|||
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Daj boze i makedosnkite politicari i kosovskite politicari vaka da mislat, za da ne se komplicira ovoj ednostaven problem..
![]() Изменето од Анастеа - 18.Октомври.2009 во 01:26 |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Абе не ме интересира кој ги влече конците во Косово, дали Албанија или САД битно ми е мене признавањето, сакаат Косовските граѓани признавање од нашата република, нема проблем реков и ќе кажам уште еднаш, прво нека не признаат нас, па ние нив ќе ги признаеме. Изменето од Vladimir88 - 09.Септември.2008 во 21:53 |
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
da be na tadzikistan sme pioni....xxll ne odi taka toa...
Изменето од fiks - 09.Септември.2008 во 21:51 |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Ne sekiraj se i taka Kosovo bez USA i bez NATO nisto nemozat da praat, zaradi toa naj ubo e Makedonija neka go priznae Kosovo pa posle Kosovo da go priznae ustavnoto ime na Makedonija, ne veruvam deka Fatmir Sejdiu ili Hasim Taci sami da resavat nekoj problem , Kosovo ako go priznae ustavnoto ime na Makedonija toa neznaci deka Hacim Taci toa go napravi ili nekoj kosovski politicar, tuku USA i NATO toa ke go storat, ama prvin Makedonija neka go priznae nezavisnosta na Kosovo.
Ama izgleda i makedonskite politicari se piuni na nekoja zemja mozebi na Rusija ili na Srbija kuznajt ![]() Изменето од xxll - 09.Септември.2008 во 21:52 |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |