![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11121314> |
Автор | |
PredatorCE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Епа за мене не вреди нечие мислење на тип што има преслушано 2 песни од некој бенд и мисли дека се знае. За запознавање со некој бенд треба убаво и критички да се исслуша нивен албум како и анализирање на текстовите и идеологијата на бендот, сфаќаш? Да ги нема тие критериуми секој бенд би бил во турбофолк категорија. И не бладај дека те терам да сфатиш нешто пошто гледам дека си ОГРАНИЧЕН со сваќата за музиката и тешко дека некогаш ќе ја сватиш идеологијата на rock'n'roll - от.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne mi treba da slushnam se od niv,...za da ocenam deka ne se dobri, mene barem mi e dovolno edna do dve stvari i veke znam dali mi se dopadja ili ne. Kvalitetot na muzikata nema vrska so toa kolku vreme sviri grupata,se dotogash do koga ima koj da gi slusha,ke postoi..Veruvam deka e vistina ova shto go kazuvash,....no e apsolutno nevazno za mene Ti si kaza svoe mislenje,jas svoe...nema potrba da se nategame,za vkusovite sekako nemoze da se zboruva ...bidi pozdraven/a,...PredatorCE mozebi ni ti nemozesh da ja slushash Metallica,a jas nesakam i nemozam da te ubedam da go pravish toa....... Ovde ne sme za da se navreduvame i ubeduvame,forumov e mesto za iskazuvanje na lichni mislenja,imash izbor da prifatish-ako ti odgovara,i da ne go napravish toa.....nema tuka bezvredni komentari...sechie mislenje vredi ![]() |
|
![]() |
|
PredatorCE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Jas se izvinuvam vaka, ama za neupatenite parketi svirat preku 10 godini. Sea ako ti ne pratis takov vid na muzika OK toa si e tvoe pravo, ama ne tropaj teski gluposti tuku prvo INFORMIRAJ SE, pa potoa zboruvaj.
A i se oblozuvam deka nemas nisto drugo slusano od Parketi taka da...komentarite ti se bezvredni Изменето од PredatorCE - 29.Февруари.2008 во 20:40 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Сакам да одам на нивна свирка
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
ма луди се, ги обожавам
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ova e pastirano od temata Evrovizija...moj post-sekako
za da ne dodadam ushte nekoja kritika...dosta e
Sega ke kazam neshto i znam deka ke me potepate site ![]() Shto bre vidovte kaj tie Parketi???? Furaat punck fazon zaboraven od svetov...nikoj od niv a najmalku toj kjoraviot nema glas,a poim za peenje ushte pomalku. Dobri se mozebi za nekoja privatna zabava ili..kabare show... Zoshto ,ne mi e jasno site se palime na se neshto novo i nevoobichaeno shto ke izleze kaj nas na estrada ne razmisluvajki pri toa kolku i dali e voopshto kvalitetno??? |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sepak creshov parket e poaren od bukoviov
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ok
ve procitav site i sega mi e jasno tie se zapravo super bend samo jas nikako da go svatam toj fakt fala so me prosvetlivte se vika za vkusovi ne se diskutira a ako e cel svet protiv mene- neso ne e vo red so svetov ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
умрени луѓе, умрени луѓе
на уво ми се дерат |
|
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
PARKETI IM JA SLUSNAV PESNATA NA MESECINA TE ZABORAVIV SUPER SE ISKRENO
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Lenin0 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
MAXarena админи ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
pobaraj ja "umreni luge" od parketi i slushaj go tekstot
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
otkacheni iskreni i epten cool, gi obozavam, mnogu im se interesni tekstovite na pesnite
![]() najomileni mi se MRAVKA ZELENA i NA MESECHINA TE ZABORAVIV ![]() biserno bravo za temeva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
паркети се баш за во живо
а иначе строубери не им е најдобра имаат и многу подобри тоа што најногу ми се свиѓа е што не се никогаш озбилни ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |