![]() |
|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga ke i go bapnam
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
и работите што не ми се убави ,тогаш стануваат убави...
облачното небо за мене е сончево...
ветрот ме гали...
и дождот дури не ми смета....
а најубаво од се...мммм...пеперутките во мојот стомак,кога ќе ни се допрат рацете
![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ne sum so nego i ne sme bile dosega vo vrska,no koga sakas nekogo velat dalecinata ne e bitna
ubavo mi e koga ke se razbudam sama i ke pomislam na nego....sto li pravi sega........
koga ke se sekavam na site pregratki i baranja na vistinata koja ne spojuva..........
site nokji pominati vo razgovor..........
vetuvanjeto deka nekogas mozebi koga ke bide se poinaku ke bideme zaedno....sigurno i povekje od sigurno
megjusebnoto razbiranje koe si go pruzame eden na drug
poimot za vistinska ljubov koj sega go spoznavame i dvajcata
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
malinska...
muzika... nash svet... 4,3,2,1.... Изменето од mamma - 15.Март.2008 во 11:55 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mandarina
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.........sve mi e slatko...............mmmmmmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
кога гледаме филм заедно, кога галиме некое маченце на улица, кога се тепаме со перници, кога ќе го направам цел со сјај по лицето а тој налутено со брише ама пак сака да го бакнам, кога ми црта портрети...
![]() ![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I maksimalno sum koncetriran na mesta kade mozeme da se opneme...mozokot mi e pod stecaj
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
da da i nie si se fakame ...i toa e bash slatko
|
|
![]() |
|
Ja fakam za cicki i gz po sto pati dnevno
|
|
![]() |
|
toa sto edvaj cekam da go vidam i da bidam zaedno so nego..
mozeme so casovi da sme zaedno,a sepak toa e pak kratko...
toa sto za mnogu kratko vreme uspea da mi se pikne pod koza i da pravi da se cuvstvuvam najubavo na svet koga sme zaedno.......
glupostite sto gi pravime zaedno......
toa sto pominuvame dolgo vreme zaedno,a mozeme i da molcime i taka da si se gledame u oci i da si se smeskame,i pak da ne ni e zdodevno...
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
GLUPOSTITE NA KOI SUM SPREMNA DA GI NAPRAVAM .........I GI PRAVAM
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...eh...Bajaderite ...togash se najslatki...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |