![]() |
|
Графити |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Снежано,признај што правеше со џуџињата!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
- "Moja cura je nevina, ja sam kriv!"-
- " Prijeđimo s riječi na tijelo..."- - "Farmeri uzivaju kada ulaze u farmerke. Narocito kada one stenju i zabijaju im nokte u ledja !" - |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Белите зидови ми се слабост...!!!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Многу е тажно кога си сам...!!!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Господ е мртов! Ниче Ниче е мртов! Господ |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Попаметниот попушта...нервно!
Веднаш се враќам... Годо Ристо Вртев ама не те најдов! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
hahahhahahhahahhahahhahahhaha skidam kapa edno od naj naj naj so sum procital |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() |
|
![]() |
|
Не пијам алкохол-Дракула
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Кој ќе умре порано, подолго ќе биде мртов.
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Nikad ne raspravljaj sa frizerom o politici.
Volim te, ali na tvoju odgovornost. Najbolji način da sakriješ bubuljice na licu je da izadjes na ulicu go. Pazi, antigravitacija! (U jednom liftu) Prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
(grafit na zidu poste u Sarajevu) OVO JE SRBIJA! (dopisano ispod grafita) BUDALO, OVO JE POSTA!!! |
|
![]() |
|
Некогаш бев само човек...а тогаш ми поклонија модем!
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
HIROSHIMA 45, CHERNOBIL 86, WINDOWS 98
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |