![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Автор | ||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() site scenaria mozat da bidat povtoreni, a kako najlesno opravduvanje e pijanoto!?!?!
ma nema sansi....
|
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|||
Ne, osven vo situacii na piano neverstvo ili odvoeni podolgo vreme zaradi sluzben pat ili nesto slicno ili pak ako jas sum bolna i veke ne me biva. Se drugo ne bi mozela da podnesam ni sekunda.
![]() |
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
![]() ![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||
Stom e takva rabotata se povlekuvam, ke prostam neverstvo i ako zaminam na kratko...... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
е да...и јас велам така..ама ова младиве ке ме испотепаат... море немање сенс за човечките слабости... ![]() |
||||
![]() |
||||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|||
Не само шо е себично туку не е хумано
![]() |
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Обратно. Ако јас морам некаде да заминам на подолго време или недај боже бидам спречена од здравствени причини да ги обавувам брачните должности ![]() |
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|||
||||
![]() |
||||
Pear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 1071 |
|||
ako vidam ke prostam............ama samo ako chujam
![]() |
||||
![]() |
||||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
|||
neka vara ako moze ama da ne ja fatam prostuvanje nikako
|
||||
![]() |
||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||
Еден од партнерите е долго отсутен, има здравствени проблеми или било која друга причина...
зарем треба другиот партнер да биде осуден на апстиненција АКО чувствува потреба ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa ako sakam nekogo zosto bi bila osudena na apstinencija i zosto bi cuvstvuvala potreba za drug? Toa e samo pricina za opravduvanje koja voopsto ne drzi |
||||
![]() |
||||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|||
epa vidi sega, ako go ostavis toa znaci deka mu nemas prosteno ![]() |
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
ne
![]() |
||||
![]() |
||||
milata jas ![]() Сениор ![]() ![]() Преселница Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 302 |
|||
bi prostila no ne bi zaboravila
![]() ako se sluci neverstvo mu prostuvam za da mi e mirna dushata i go ostavam SMESTA ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |