![]() |
|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
МИ Е ГАЈЛЕ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Zagoreeee,ako si tolku sebicen sledniot pat nema da ti dadaaaat
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
obavezno duri ne bi ni dozvolil jas da svrsam pred nejze nikako mnogu povazno mi e ona da se opusti i bide zadovolna odkolku ajs da gledam otrovot da go izvadam od mene ima nacini za toa
taka da najvazno mi e ona prva ili zaedno da se opustime potocno orgazam da ima da bide zadovolna zatoa stotoa mi pravi merak na mene i me ispunuva kolku ona sto e posrecna tolku i jas ce bidam zasto da ja omalovazuvam pa zaedno sme vo cinot taka megusebna zakrpa:)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
STEFANI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Pa........mislam deka bi trebalo da vi e mnogu bitno!!! Ajde da ne bideme egoisti i samo ednata strana da bide zadovolena,a drugata?
Mnogu smesno prasanje ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.................LAZESSSSSSSSSSSSSS????????
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Испратена: 30.Октомври.2007 во 18:30 ...ИЧ НЕ МИ Е ГАЈЛЕЕЕ...!!!ВАЖНО МЕНЕ ДА МИ Е УБАВООО...!!! ABER DOJDE.... ZAGOR E ZIV IP логир ...ЕВЕ ЈАС РЕКОВ!..И СЕА ШО...? ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Па кој рече дека не е битна девојката. Посебно во долга врска мора да постои соработка за да се биде успешен на ова поле.
Поздрав до сите што го поседуваат инстиктот да осетат кога е време.... ![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Se trudam zatoa sto znam deka dokolku ona dozivee orgazam ke mi vrati desetostruko. Devojkite znaat da cenat momci koi se grizat i tie da bidat zadovoleni.
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne mu ja misli tolku, ako se koncentriras tolku na nea gubis od spontanosta a taa e (spored mene) najbitna vo sexot. Kako i da e bravo za tebe, son na sekoja devojka e da najde ljubovnik koj ke ja cuvstvuva do maksimum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Lady Blue - 14.Јануари.2008 во 14:34 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
bravo be masko
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Најбитно. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
bitno e, no ne i najbitno!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Vazno e da ima harmonija medju partnerite
stom ima ljubov i razbiranje,sekako sledi orgazam Ama ne preteruvajte vo posakuvanjeto,nekogas i ne e najvazen ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |