IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 157>
Автор
Порака Обратен редослед
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2006 во 00:30
E togas e vise druga prica.Vaga i Oven se super kombinacija,zatoa sto Ovenot kako znak gi pretstavuva site klasicni maski karakteristiki,a Vagata e sinonim za zenstvenost u Zodijakot,pa odlicno se nadopolnuvaat vo sekoj pogled.
Uste ako tipot ima podznak sto i odgovara na prirodata na tvojot soncev znak(Devica),ova moze da bide prekrasen spoj.
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2006 во 00:16
kandid...фала многу...за него не знам шо е во подзнак...јас сум девица во подзнак вага...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2006 во 23:37
Originally posted by joki joki напиша:

молам некој да ми каже како астролошки си одговараат девица и овен...?
Ne sakam da ti se pravam Nostradamus,ama spored moeto poznavanje na astrologijata Oven i Devica iskreno ne se bas najidealni partneri.Ovenot spaga u grupata na ogneni znaci,i e energicen,strasen,ekstroverten,izbuvliv i samouveren,dodeka Devicata e zemjan znak i e povlecena,sramezliva,pedantna,introvertna i emotivno ladna.
Najcesto na Devicata i smeta "bucnata" i otvorena priroda na Ovenot,i zatoa se povlekuva i distancira,dodeka pak Ovenot ne saka da trosi mnogu vreme na zaveduvanje,i saka odma da prejde na "delo",pa cesto gubi trpenie i se otkazuva koga ke se sudri so zatvoreniot karakter na Devicata.
U globala,ovie dva znaka se obicno mnogu razlicni,ama neli vikaat i deka sprotivnostite se privlekuvaat
Sepak ne se dovolni samo znacite za da se odredi kolku nekoj si odgovara.Ako znaes barem sto ste vo podznak i vo koi znaci vi se naoga Mesecinata,ke mozam da ti kazam neso pokonkretno.Bez niv e samo opsto nagaganje.
U sekoj slucaj ne sum ja nekoj profesionalen astrolog,nego ova mi e samo hobi.(a,iskreno i ja ne veruvam bas slepo u se sto e vo vrska so horoskop,zatoa so uvek ima isklucoci!)
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2006 во 18:48
Ja molam da mi kazat kako bliznak da zavede riba?
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2006 во 18:34
молам некој да ми каже како астролошки си одговараат девица и овен...?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2006 во 19:51
So godini seriozno se zanimavam so astrologija i ubedena sum deka ne e bezveze.Ne zboram za glupine horoskopi so iskacaat po vesnici,nego za natalni karta i predviduvanja izraboteni od astrolog.Dosega mi imaat napraveno tri natalni karti i stvarite koi mi gi kazaa ispadnaa apsolutno tocni.Ova ne znaci deka sum zabegana i slepo veruvam u se sto ke mi kazat,ama nemozam ni da mislam deka se raboti za koincedencii.Sepak astrologijata e nauka so iljadnici godini iskustvo pozadi sebe.Ako e horoskopot totalna glupost i nevistina,togas sigurno ne bi opstojal tolku dolgo.
Na primer jas sum Lav(podznak Lav,mesec Vodolija) i mojot karakter skroz se sovpaga so karakteristikite na ovie znaci.
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 03:00
А нешто за близнаци со подзнак овен,ќе ми казете?
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 12:15
daj be kazete nesto za oven? i kombinacija oven-lav?
Кон врв
al^islam Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2006
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al^islam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2006 во 15:49
koj ti rece deka ne  se ubav znak  pa koj znae  vo toazarem veruvas li vo ovie besmisleni raboti ,,, horoskop prosto besmisleni raboti mu teknalo nekomu pa  aj ke ti ja raskazam sudbinata tvoja  gospod da cuva
ikre
Кон врв
ohriganka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ohriganka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2006 во 18:34
Zosto mi velat Vodoliite bile neubav znak, pa ne sme takvi?
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 15:45
E pa dobro, i?

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 15:40
Aha.... vazi
Dogovoreno!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 15:35
бејби и дана зирнете за Стрелец со подзнак Шкорпија
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 15:11
Originally posted by Zoki_S Zoki_S напиша:

Originally posted by Jelena Jelena напиша:

21 Januri a? Uf za dva dena jas sum 23

Ej pa jas i ti treba da se druzime..

Aj ke te sobereme so nasata banda forumska koga ke se stavame zaedno!

Eve
jas mnogu lesno go najdov muabetot

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.