|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 133> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neshto vredno...
|
|||
kicaan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zivotot treba da go odziveeme i popat da naucime nesto od dejstvijata sto ni se slucuvaat,lugeto koj ni se na patot, tie sto gi sakame no i tie koj ne se po nasa merka,bidejki "neprijatelot tvoj najdobar lekar e na maanite tvoi,oti podobro gi gleda od prijatelot, koj od uctivost ili laskanje nikogas otvoreno nema da gi izgovori"Ako ja naucime lekcijata toa dejstvie nema da se poftori. So toa ke se nadograduvame i ke go prodolzime zivotot polesno do slednata lekcija ise taka do samiot kraj,koj ke bide pospokoen vo zavisnost od toa kolku pouki sme prifatile i primenile.
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo koja poveketo obratno plivaat a ima i mnogu takvi sto se naogjaat vo rekata a duri i ne znaat da plivaat |
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Problemot vo zivotot
ne e vo pronaogjanjeto na odgovorite, tuku vo otkrivanjeto na prasanjata. Koga ednas ke go najdes vistinskoto prasanje, sekogas odgovorot tuka. |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zivotot e teska komedija na koja samo gospod se smee, a nikoj ne go razbira negoviot smisol za humor
|
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
животот има смисла кога знаеш како и со кого да го живееш
|
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
podobro e na nozete da obues par sandali
nego celata zemja da ja pokries so kilim |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e gomno, a nie zeleni muvi
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,...zaEBANcija e!
Изменето од brza - 29.Октомври.2007 во 10:48 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemozam da vi opisam kakva milina go opfati srceto moe koga ve procitav
p.s.se nadevam koga ke se sretnete ke se iznenadite pozitivno
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kje go citiram will smith
zivotot ne se suma za zdivovi koi nekomu kje mu zemes vo momentov nego suma na momenti koi ti go zemaa zdivot su go napisal mnogu pati mi se svigja pa uste ednas |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto e zivotot? sreka- stiskas nekolku kopcinja i doagas do fantasticni odgovori- zivotni, vazni, tolku vazni sto nekogas i zivot znacat... |
|||
people are strange
|
|||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pobarav sila.... I Gospod mi dade teskotii, sto ke me napravat silen Pobarav mudrost.... I Gospod mi dade problemi za da gi resam Pobarav hrabrost.... I Gospod mi dade opasnosti za da mozam da gi pobedam Pobarav Ljubov.... I Gospod mi dade problematicni lugje, za da mozam da im pomognam Pobarav dobrina.... I Gospod mi dade moznosti |
|||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZIVOTOT E FILOZOFIJA, NO VO KOJ PRAVEC? |
|||
people are strange
|
|||
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |