|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 157> |
Автор | ||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Te molam kakov gatac...Pa jas sum Nostradamus...
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kandit e po tie stvari |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој беше овде гатачот ? одат ли Водолија и Шкорпија?
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fatale eeepten ja zatoa i prasav za da se osiguram u pretpostavkite!Imame nie edna osobina a toa e pervara!! Oni se so dve lica a nie sme za fatalizam i prevari!!
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fatalnen spoj ste nema so
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leeee Kandit me pogodi bre site moi osobini se tuka u tvojov post
a da imas i pravo za bliznaxcite a mene mi se dopagjaat sto sekogas go imaat toa vtoro lice pa misalam deka i oni se skloni na prevari(tuka se naogjame) i se pomukli znaci i ne tolku dobri..
U sekoj slucaj bravo xza iscrpniot odgovor!!!
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da??/ И јас сум дупли лав |
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo da se upozneme...Jas sum Nostradamus,milo mi e
Ova se dva mnogu razlicni znaka,ali interesno e so,iako ne se astroloski skladna kombinacija,u praksa ima mnogu vakvi parovi.
Skorpijata ima mnogu silni i dlaboki custva,malku e mracna,destruktivna,osvetoljubiva,mnooogu posesivna i ljubomorna i e najerotskiot znak u celiot Zodijak.Seksot i e potreben kako voda,i igra mnogu bitna uloga u nejziniot zivot.Kako li e samo koga e dupla
A Bliznakot nema tolku dlaboki custva i pred se e intelektualen znak,vo smisol,poveke funkcionira preku razum otkolku preku emocii.Mnogu e druzeljubiv,ljubopiten,saka da osoznava novi raboti,postojano e vo dvizenje i e mnogu povrsen.Seksot i ne mu e na prvo mesto.
I dodeka Skorpijata bara dlaboka i strasna ljubov,apsolutna vernost i golema povrzanost so partnerot,Bliznakot saka sloboda,partner koj ke mu bide pred se drugar i koj nema da bara od nego da se vrza.
Skorpijata e mnogu ljubomorna,a Bliznakot e sklon kon varanje...Skorpijata bara silni emocii,a Bliznakot pred se bara zabava i neobavezna vrska...
Zatoa,ovaa kombinacija e primer za toa deka sprotivnostite se privlekuvaat
Ipak mnogu e bitno i so e Bliznakot u podznak(u tvojot slucaj)...ako e nekoj drug znak,onda moze da bide totalno druga prica
Kao Nostradamus sum,kazi
|
||
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lavce si a?Me too(ja sum i u podznak)...Neli sme najbolji?
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej a za bliznak i dupla skorpija???
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве жив пример јас сум лав сопругот ми е овен и еве веќе 14години сме заеднои супер ни е И никогаш не ни е досано,се глупираме до бескрај
|
||
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па вака... Овен како огнен знак... па и лав исто... - импулсувни, енергични, страствени, полни со живот... сакаат доминација во друштво ама сепак не треба многу да се трудат околу тоа... другите сами некако ги прифаќаат... А за љубовна коминација овен-лав... Еееее... треба мнооогу попуштање од двете страни за да би опстоиле заедно... инаку ако трга секој на своја страна и ако си го истуркува строго замисленото(како што си знаат да прават и двата знаци) - тешка работа... Ако тоа се успее да се надмине - се ќе биде О.К! Никогаш нема да му биде здодевно додека се заедно - а за страст ... да не прајме муабет... ја поседуваат во огромни количества... Доволно? |
||
|
||
david69
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kandid cim ti e hobi aj kazi mi i mene de sto licnost sum i koj znak mi odgovara najveke.I jas ne veruvam mnogu u horoskop makar da od zanimacija go citam u vesnik koga ke go sretnam no 99% ne mi pogoduvaat.Znam samo deka sum Bik,podznak Vaga a mesecina vo Skorpija,mi kaza edna poznanicka pred nekoja godina.
Ajde kazuj sto luda kombinacija sum i na sto treba da pazam
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kolku optimisticki vlijae ova na mene...stvarnofala uste ednas
|
||
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |