|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 124125126127128 133> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesna analiza!!!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od 1-20 godina-borba za ljubov- dali me sakaat mama-tato, ucitelkata, klasnata, drugarkite, sakaniot-NAJ UBAVOOOOOOOOOO
20-30 budenje-potraga, suocuvanje so realnosta;UBAVOOOO 30-50 arena-decata sto bea mali i slatki -da gi izedes ti e krivo sto ne si gi izel; sakaniot na koj sto manite mu bea doblest-gledajki go bez rozovite naocari stanuva covek;svekrvata ti e kriva za se,se plasis da ne stanes kako nea-priblizuva denot na simnuvanje od tronot i naznacuvanje nova kralica OOOOOOO 50 i nagore KAKO KE RECE GOSPOD-AMA UBAVO DA SE DOZIVEEEEEEE |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ups! izvini za prosvetluvanjeto |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu blagodaram so me prosvetli kje razmislam i kjegi zemam pozotivni aspekti vo predvid juj ama bev zaostanat no mojot post se odnesuvase na terminot pogore taka usput kazano |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto da ne e zivot?Zivotot e mnogu ubav,samo treba da se potrudis da bide taka.Ako si skepticen i negativen,togas navistina toa nema da bide zivot tuku zivotarenje.Procitaj pogore-zivotot e ogledalo,nasmevnimu se ke ti se nasmee,namurtimu se i ke ti se namurti.Toa e osnovno pravilo za ubavo da zivees,sekogas nasmevnuvaj mu se.I koga ti e tesko,nasmevnise za da ti olesni
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOA NE E ZIVOT
toa e ziveenje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
teska maka!
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala becenevem!! |
||
people are strange
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu simpaticno |
||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........e disenje!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e ... "mora" da go odziveeme zivotot ... ama barem ke izberam ... ke zapeam i ke mi bide ubavo !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trka, borba, pari, ljubov, semejstvo, prijateli......
kefovi, karanici,intrigi,radosti,emocii...... stani-legni.....stani-legni... na ti-daj mi... dorucek, rucek,vecera.. ponedelnik, vtornik,sreda, cetvrtok,petok..... den i nok....sekoj den... |
||
people are strange
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivotot e k*r se trese u ladna voda
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivotot e ogledalo:
namurti mu se - ke ti se namurti
nasmevni mu se - ke ti se nasmevne
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Внеси реплика | страница <1 124125126127128 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |