![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 708> |
Автор | |
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк
форумска срцка, што те нервира овој босиов? ![]() брат оди аплоадирај бе, ти отиде филмот. Не ми ја нервирај жеМцката ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Sdk...koj si ja ima muvata na kapata..ja brka.... Patem..ako ima edna baba e OK...ako ima 2ili poveke..toa e starski dom
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-милооооооо ,кај сиииииииииии
Сеедно слушам плавуши што водат муабет седнали во некој кафич и пред нив по еден флаш минерална вода.За нешто повеќе немат пари
![]() |
|
![]() |
|
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
@емил
да бе ептен голема, си се сакаме ![]() брат зашто бе тука љубов цвета, а ти ![]() |
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
сдк
ти си луд брат ![]() |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-голема љубов меѓу вас
![]() ![]() |
|
![]() |
|
СДК....И ти мене мила...а незнаев
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
SDK....Slatko me nasmea milo...a..znaev
![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
сдк
ако некој ти прави инат-прави му и ти ![]() |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
|
сдк=станува интересно |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
сдк, не се копај во многу лекарства бадијала...земај само од оние што треба,а остатокот од бабина аптека
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk fala biba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
сдк...има еден нов лек, панпарацетамол мислам дека се викаше..пробај го, мислам дека е подобар од обичниот парацетамол
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...bibe se otruv od paracetamol i vit C
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |