![]() |
|
Хороскоп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 157> |
Автор | ||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fala......
![]() |
||
![]() |
||
DemonHunter ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
aj za oven kazete nesto......
oven pretstavuva horoskopski znak vo koj sto spagjaat site tie sto se rodeni vo mesec mart i april taka nesto bese inace da kazam deka i jas sum oven i taka |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
aj za oven kazete nesto......
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Za Strelec:
1. boja koja ve odmara e Zelena 2. muzika vo F-tonalitet 3. sreken den Petok 4. da se druzis so onie koi se vo znak Vodolii , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Septemvri 6. imas karmicno i posledicno telo – cetvrta cakra |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
OVOJ FORUM E ZA HOROSKOP...
Onie koi sakaat da im pratam horoskop... no ne kako onoj vo vesnicite ... samo pobarajte - ke dobiete... Za Bik: 1. boja koja ve odmara e Temno sina boja 2. muzika vo A-tonalitet 3. sreken den Nedela 4. da se druzis so onie koi se vo znak Oven, so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Dekemvri 6. imas telo – dusa – sesta cakra |
||
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Абе не дека нема врска, нешто е точно али пак не е у целост. Ја имам
една книга за близнаци и таму се пишува и мислам дека е точно....
П.С. Се однесува на плавуша Изменето од BiG_kIsS - 06.Ноември.2006 во 17:51 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() daj be pisete za strelec ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|
![]() |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
e stvarno pishete neshto i za strelec
pa i jas sum strelec
![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
pisete nesto i za strelec
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
aj nesto za bik te molam
![]() |
||
![]() |
||
|
Za Vodolija:
1. boja koja ve odmara e Zelena 2. muzika vo F-tonalitet 3. sreken den Petok 4. da se druzis so onie koi se vo znak Strelec , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Noemvri 6. imas karmicno i posledicno telo – cetvrta cakra |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Za Bliznaci:
1. boja koja ve odmara e Svetlo sina boja 2. muzika vo G-tonalitet 3. sreken den Sabota 4. da se druzis so onie koi se vo znak Jarec , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Avgust 6. imas tvorecko telo – petta cakra |
||
![]() |
||
![]() |
||
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
Moze nesto i mene da mi kazete rodena sum 21.05.79god. vo 6.20 vo Kavadarci znam samo deka sum bliznak vo horoskop
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |