|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 157> |
Автор | ||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala......
|
||
DemonHunter
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj za oven kazete nesto......
oven pretstavuva horoskopski znak vo koj sto spagjaat site tie sto se rodeni vo mesec mart i april taka nesto bese inace da kazam deka i jas sum oven i taka |
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj za oven kazete nesto......
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Strelec:
1. boja koja ve odmara e Zelena 2. muzika vo F-tonalitet 3. sreken den Petok 4. da se druzis so onie koi se vo znak Vodolii , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Septemvri 6. imas karmicno i posledicno telo – cetvrta cakra |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OVOJ FORUM E ZA HOROSKOP...
Onie koi sakaat da im pratam horoskop... no ne kako onoj vo vesnicite ... samo pobarajte - ke dobiete... Za Bik: 1. boja koja ve odmara e Temno sina boja 2. muzika vo A-tonalitet 3. sreken den Nedela 4. da se druzis so onie koi se vo znak Oven, so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Dekemvri 6. imas telo – dusa – sesta cakra |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе не дека нема врска, нешто е точно али пак не е у целост. Ја имам
една книга за близнаци и таму се пишува и мислам дека е точно....
П.С. Се однесува на плавуша Изменето од BiG_kIsS - 06.Ноември.2006 во 17:51 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj be pisete za strelec |
||
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e stvarno pishete neshto i za strelec
pa i jas sum strelec
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pisete nesto i za strelec
|
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj nesto za bik te molam
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Vodolija:
1. boja koja ve odmara e Zelena 2. muzika vo F-tonalitet 3. sreken den Petok 4. da se druzis so onie koi se vo znak Strelec , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Noemvri 6. imas karmicno i posledicno telo – cetvrta cakra |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Bliznaci:
1. boja koja ve odmara e Svetlo sina boja 2. muzika vo G-tonalitet 3. sreken den Sabota 4. da se druzis so onie koi se vo znak Jarec , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Avgust 6. imas tvorecko telo – petta cakra |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze nesto i mene da mi kazete rodena sum 21.05.79god. vo 6.20 vo Kavadarci znam samo deka sum bliznak vo horoskop
|
||
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |