![]() |
|
Азбука на изговори |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 121122123124> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќофтињата ми загореа па морав да правам нови
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Требаше да ти се јавам ама немав време
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Стопирав ама никој не ми застана
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Работа имав не можев да дојдам
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Пајак ми ја собра колата, затоа каснам!
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ozboruvavme samo malku
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ЊуЈорк ми даде клуч на градот
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Најдов пари!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Мајка ми не ме пушти да излезам
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ljubovta mi udri vo glava, potoa cel den imav glavobolki
|
|
![]() |
|
Лубеници берев во на баба ми нивата
|
|
![]() |
|
kravata mi se oteli, morav da go najdam volot:)
|
|
![]() |
|
за ЈАГОДИ сите пари си ги дадов
|
|
|
|
![]() |
|
Имав гости пуна куќа
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 121122123124> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |