![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 177> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кога ќе почнете да се однесувате со луѓето како со луѓе, тогаш тие стануваат луѓе! - Paul Vitale Овој изгледа нешто ја утнал работата! Не знам у кое време го пишувал ова! Денес баш е обратно. ![]() Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:55 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne mi e maka, sho drugite mi gi kradat ideite
maka mi e, sho nemat svoi Nice |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не гледајте каде сте паднале, туку каде сте се лизнале! - африканска поговорка Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:54 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Осаменоста нее во тоа што сме сами
туку во тоа што не постои ништо
по што копнееме............
Стендал
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Познавав еден човек кој за секоја работа што ја немаше или не ја разбираше успеваше да најде некој лош збор!
Иво Андриќ |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Некои луѓе се толку упорни во откривање на туѓите слабости како да се работи за откривање на некое закопано богатство
|
|
![]() |
|
Јадењето,пиењето и облекувањето се животни потреби,но не и смислата на живеењето!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
IMA MNOGU RASPARENI LUGJE I MNOGU NEPARNI KOMBINACII
Dusan R. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ona sto sme go propustile vo zivotot
ne mozete da go nadoknadite nitu so najluda brzina. Dusan Radovic......Beograde dobro jutro |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Malku pari go rasipuvaat teloto
a mnogu pari ja rasipuvaat dusata. Covekot e na golema maka. Vo sto da ja cuva dusata ako go rasipe teloto? Sto da cuva vo zdravo telo ako ostane bez dusa? Dusan Radovic |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Не чекајте на Последниот суд. Тој се случува секој ден! - Албер Ками Изменето од james dean - 16.Февруари.2010 во 14:53 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne chitajte spisanija za ubavina, tie samo ke napravat da se chuvstvuvate grdi.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
smrt na eden chovek e tragedija, smrt na milioni e statistika...
|
|
![]() |
|
mazot e najslab koga zenata mu shepoti deka e najsilen
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |