![]() |
|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 214> |
Автор | |
konjot grom ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ne 'rgjosan mu e poradi neredovna lubrikaciaj....
ke ti go pozajmam mojov grejach ako sakash za da ne se bunish mnogu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
kako crkna? ti imas pegla na parea ili ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene greacot( a toj e vo plocata, znaci komplet) od rowentata mi crkna, a ne moze da se oprai oti nema kaj da se kupi
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Misica.... ides ili ne, ajde pobrzaj ke mi pregree kombeto u mesto ko brci... dosta te cekam, iam konjak, c.cola, "gusti" sok za tebe...i to ni treba...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da, de inace sme nekele
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
demek...ne znaeme...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
I ako se sluci nesto ke si imame izgovor deka pijani sme bile i deka nikoj ne se sekava sto bilo u stvari
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
abe...ne ide bez alkohol misica...zemi neso...da bide pointeresno
![]() ![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
c c cc i mene me nejkes, samo voda.. c c c barem sokce ???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
i jas drugo nejkum samo voda |
|
|
![]() |
|
jas koka kola i konjak, koj sto saka neka kaze, jadenje - ne mi treba bas, i moze MisIcA....drugo нејќум
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
samo sokovi voda zimajte i odime a ke ima nesto za mene
![]() |
|
|
![]() |
|
Abe dajte kombeto, viknete zeni, pienje jadenje eve od mene....ke donesam namerno malku jadenje za da ne ni bide posle tesko da go klackame kombeto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
abe...samo ke ti trosat od jadenjeto...so ke ti se
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |