![]() |
|
Што имате да си кажете на самите себе... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 315> |
Автор | |
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tiharce daj da gi vidime naocarite ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
никогаш не одговараj на провокации.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ти стојат такви очила и готово!
Не се акај од земја... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Охооооо па ти си знаела да го погодиш вистинскиот момент кога да напишеш нешто од твојата ризница на мудрости
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
znaesh deka stalno koga ke fatis rabota so smizla posle si ja akas glavata...
sto ti trebase sega ova pak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
a samo koa ke mi tekne na negoviot seljacki akcent i provincijalski mentalitet, potezite i ponasanjeto dur jade
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
ne ja ispushtaj prilikata,ovaa definitvno vredi mnogu
Изменето од riki1899 - 06.Февруари.2010 во 18:35 |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Време е да се смириш малце ма.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
vremeto ke gi nauci site
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
cel zivot ke te sledi, djabe se obiduvas da mu dokazes deka e nikoj i nisto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
uzivaj sega,segashnosta i idninata ti se mnogu poubavi od minatoto
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ke ti izgori mesoto mor
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
си знаеш ти - нема мешање во секакви чорби
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
тигарчееее.... па можи убаво ти стојат...
де бе, сликни се еднаш, пушти на ФБ, сакам да те видам со наочари ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 315> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |