|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 717> |
Автор | |||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Дојде Кафето од тебе (многу трошок е за мене 2 работи наеднаш- не би издржал мојот генетски код толкав арч наеднаш), од мене малку за циркулација. Мајко мила ова “за циркулација“ стана некако навика во ова на куп многу празници. пс... Ми помина цела година во исчекување- да преминм во онаа категорија-многу саканите благородни суштества што никој ги нејке- СВЕКРВА Ај белким оваа година ќе се смилуваат па ке ми дадат титула која ја посакувам |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ene prikazna so edno kafe
se vika nodus ili na makedonski ЧВОР . нејзините чекори веќе не се слушаат |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ако нешто ми недостига на форумов тоа е утринското кафе овде и позитивно резонирачките вибрирања |
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...................................
|
|||||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Марко...
|
|||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ех, од кога не сум била овде!
И колку многу ми недостига резонанцата на Марко. Една матрична гушка за тебе, мој пријателе Марко... |
|||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||||
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Cestit imenden Marco! Ti za mene sekogas ke bides i ke ostanes ziv!
|
|||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
marco_antony (45) ........................
Од секогаш верував дека животот постои ..овде и сега ....
Жал ми е што не си повеќе ...меѓу нас .......
|
|||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Srekjen rodenden,Marco! Ni nedostigas
Изменето од Valerija - 01.Јули.2018 во 09:32 |
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Вака беше тогаш- ни недостасуваш пријателе...твојата позитивна енергија, твојата моќ да не собереше тука, каде се смеевме, шегувавме, заборававме на катадневието Каде и да си...твојот дух знам дека зрачи со истата позитива
|
|||||
moreplov
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
-Dawn
Сениор Регистриран: 29.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Vremeto nema nikakvo znacenje.......site nie sme so Marco i Marco e so nas, postojano, sekoj den, sekoj mig, rezonira so negovata beskrajno pozitivna svetla energija .....Nie sme MARCO, edna energija, edna rezonancija!
|
|||||
zokimk
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ПОЗДРАВ РЕЗОНАТОРИ И РЕЗОНАТОРКИ !!! Ednomatricna guska kon site rezonatori i rezonatorki...... Vaka znaese site da ne pozdravi nasiot Marco Antony.Denes Petok se navrsuvaat 40 dni, i e Duhovden. Denes site nie ke se setime povtorno i se nadevam nema uste dolgo vreme da gi zaboravime negovite ubavi zborovi koj rezoniraa na ovoj i na mnogu drugi forumi na koj aktivno rezonirase so pozitivna frekvencija.Ke te pametime uste dolgo vreme Marco Antony. Pocivaj vo mir. |
|||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |