![]() |
|
Сител тв |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Автор | ||
Ален ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Многу подобри се од порано...
али и сега се катастрофа... има многу глупи емисии кои со тек на врме ќе се растурат како и секоја емисија на Сител. како што се Нешто Убаво, Не биди Паун, Букви и Бројки... поглупави нешта.. ЗДРАВЈЕ! |
||
![]() |
||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
|
samo tehnicki...inaku se katastrofa |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Се подобрија како телевизија у последно време..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
Од оваа сабота во 23 часот на Сител, Голи Вести ...!!!
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
Ги гледавте ли најновите гафови на вработените во Сител, па и на некои министри и јавни фаци??? ХАХАХАХАХАХАХХА Лудило... Мислам дека дефинитивно, од година во година, се посмешни се... Алал да е на Сител за тоа што го прави секоја година...
![]() ![]() ![]() Поздрав.... |
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
![]() |
||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
ZORO е таква теленовела, една од најскапите снимени изминативе години, сега оди и на Пинк
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() тууу ама важна случка |
||
![]() |
||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|
тоа зоро е некоја шпанска теленовела т.е. ваљда некоја шпанска верзија на зоро ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
|
sekoja televizija si ima pozitivni i negativni strani no na sitel poveke se negativni strtani i jas se iznervirav na duel sega grrrrr ali nema veze mene ne mi e jasno toa so odbrojuvanjeto i so znakot na zoro toa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
faster then light :D
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
гледам Дуел на Сител
и не се трпи превртливиов шиптар(незнам што е во политикава кај нас) толку смешни глупости тропа, темава е :Дали припадниците на она,треба да имаат исти права како нашите |
||
![]() |
||
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
ej so ke reces ne deka e a1 ili sitel, za toa sto neli na backstage ima neso ...licam na karolina, lele koga mi kazaa deka ekskluziv napravile so elena ristevska , neznam koj ke pee kako nea, kastink, se utepav od smeenje,
fakt e sekoj od sekogo nesto potkradnuva, ali ovie hihih mozele da pocekaaat barem da ne se poklopat vo proekti .. temava ke ja stavam vo backstage zaboraviv ![]() Изменето од lea_l - 10.Декември.2008 во 22:56 |
||
![]() |
||
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
|
ОК ![]() За болдираново: Леле, стварно сериозно си ме сфатила? ![]() Ама како и да е, поздрав. ![]() |
||
![]() |
||
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
iskreno, ne go branam ama ne go ni mrazam,
nesto sto najmnogu me isritira kaj nasiot narod e toa sto, ako ima nesto dobro da go fali neka go fali ako ne ti se dopaga nesto ne go navreduvaj i plukaj.. moze ne pisuvam tolku ali se trudam da gi sledam forumite kolku sto mozam ne samo na nasi tuku i stranski, i mozam da zabelezam deka, samo kaj nas se navreduva nesto sto ne cini, mesto da se ignorira, a baska tvoeto e epten nasoceno kon plukanje , a i jas kolku sto pamtam rece rabotis vo ATV, KAKO I DA E ova vazi, opsto za site koj razmisluvaat na tvoj nacin, nema veze, ne e sitel koj i da e mie gajle, moze i samo od tebe citam vakvi komentari pa ti pisuvam, moze sum mala za tebe moze sum postara, ne e bitno, ali moj sovet: ne e fkusno ni za citanje ni za slusanje da se napaga nekogo i nsto .. ne sakam da se karam... no se dodeka go bereme tugoto gajle propagame ![]() i vetuvam nema da te komentiram veke ![]() ![]() ajde pozdrav ![]() Изменето од lea_l - 10.Декември.2008 во 22:46 |
||
![]() |
||
|
како прво фала што ме цитираш буквално за секој мој пост во филм и тв ![]() како второ, ова е мој став. и последен пат ти го викам ова бидејќи веќе ми се смачи. ![]() како трето, јас не сум никој фактор да ги натерам сите да ја мразат сител, а како што гледам, не ни морам зошто повеќето не ни ја сакаат. како четврто, ако најдобрите студија се во сител, тогаш нема камерите во емисии да им се тресат на секој можен натпревар на стадион. како петто, графиката им е очајна. како шесто, нит сум вработен во а1, ниту во друга телевизија. а не ни можам искрено. седмо, овој мојот пост е напишан на почеток на септември, а ти ме цитираш во декември. има ли логика, кога веќе за сител си ме цитирала едно 500 пати?? поздрав, а патем едно потпрашање - ти зошто толку ги браниш сител? и аман веќе досадно е карање за а1 и сител. ![]() ![]() Изменето од maestro13 - 10.Декември.2008 во 09:49 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |