![]() |
|
Лажење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 24> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I homoseksualec da stane i sfinkterot da mu popusti i da smrdi kaj ke se pojavi, da pluka koga ke zbori, zolti zabi da ima, razrok da stane
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
abe ona za gomna e vred no so zelenite muvi go pretera
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koj laze gomna da jade so muvi zeleni
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
ne lazem te kad ti kazam..... begam vkrevet...
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
lazi lazi lazimeeeeeeeeeeee
gajle si nemameeeeeeeeee laze cela nacijaaaaaaaaa so garancijaaaaaaaaaaaaaa ou jeeeeeeeeeeeeeeeeee |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
lazi nekoj majmun ![]() ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
NOT ADMITTED.... NEMOZE VO TUDJO IME AKO E PRI ZDRAV RAZUM I SVEST. KE GO VIKAME I DRUGIOT,MORA DA SE POJAVI.. |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
ДА... ДА......ЈА СУМ АДВОКАТ НА ЃАВОЛОТ......, ОВАЈ...... ПАРДОН...НА ВЕШТЕРКАТА!!!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
ako si negov advokat toa e tvoja obrska |
||
|
||
![]() |
||
|
Судијо дали ќе ме казниш ако тресам глупости во туѓо име ??? ![]() |
||
![]() |
||
|
ah gotovo, sega nema trte mrte, sega ke vidime koj e kazuvat vistinata...
ve molam stanete za sudijata ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
DA NE ..TREBA...SLUCHAJNO????A?
NESHTO OBDZEKSH...SUSPEND... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |