![]() |
|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..."it wasn't me"... ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
na kogo?
|
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
blaze si mu
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ne jas,tuku on mene me fati na delo i normalno sve si priznav i bas ne se pokajav mnogu,pa vo idnina ako nekoj sto ga sakam go fatam na delo so druga bolje neka si priznae vednas nema da se ljutam
Изменето од topsexy - 21.Јануари.2008 во 20:17 |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
................jas licno ne sum go fatila .no imam dokazi protiv nego......i se sluci toa sto se sluci.............ne priznavase se razbira.....no posle nekoe vreme sve si prizna i toa e toa....ne se pokaja ..............za toa sto go napravil............no jbg.............zivotot e takov ,,,,,,,,,,,,,,,surov...........
|
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ma jasno e deka vrakanje nema posle takvi izmami, klocata mu e veke dadena i sigurno deka takov covek treba da si lud da sakas. Samo losoto e sto ti se slucilo takvo nesto, sto ne mu go posakuvam na nikoj, osven na takvite ko nego ![]() |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
fala Bogu sto vakvo nesto ne sum iskusila...ne znam kako ke reagiram...samo u edno sum sigurna...a be za vek vekova ke nejkam da go vidam...neka se pokae kolku saka..nema vrakanje kaj mene
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..ДА СЕ ПОСОМНЕВАМ..ПА ТЕШКО ЌЕ ПОМИНЕ..!!!ДА ЈА ФАТАМ...КЕ СЕ КААТ ШТО СЕ РОДИЛЕ....!!!
![]() ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Ако е некоја згодна убава..со нозе 2 метра...ке му пружам рака и ке му речам алал да му е и нека му служи на чест што не ми раскинал прво.
а ако е некоја гроб загробена богами ке биде лошо... ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
![]() Taa: Кретену, моите другарки те фатиле на дело!
![]() Тој: Не е точно, оставиме гледам фудбал
![]() Таа: Можам да најдам 5 сведоци што те виделе!
![]() Тој: Јас можам да најдам 50 сведоци што не ме виделе
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
ne mi se sluchilo, ama mislam deka posle toa, toj sigurno nema da gleda ubavo ili voopshto nema da progleda
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |