![]() |
|
Паралелен свет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 16> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mozda i moze ... porano mislev deka 5 + 3 = 8 sega mislam deka e ocekuvano osum ... moze da bide i 7 i 9 ... ili nesto drugo ... sakam da recam deka mozno e se ... ako ovde imame materijalen svet ... a znaeme za principot na dualnost ... na malo imame golemo ... na visoko ... nisko... na den ... nok ... na materija .. ima i anti-materija ... na svet ima anti-svet ... na masko - zensko ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
koj ja vika taka bre? nieee sto ziveeme tuka, a onie od drugite palneti koj znae kako ne vikkat unintelegent planet
![]() |
||
![]() |
||
oAr ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
Нашата планета ја викаат "The lonely planet" во превод осамената планета. ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
pa ne dve fizicki tela istovremeno, eve nie sega ziveeme vo ovaa dimenzija, i dojdat vonzemjani koi ziveat vo druga dimenzija, nie sme si nie, tie si se tie...
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a be kakov paralelen svet?!,....shto samo ,..filosofirate,....toa ti e skoro isto kako ona,...ne moze dve fizichki tela istovremeno na edno mesto!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
njet njet! ima 3 dimenzii! minato segasnost i idnina nie gledame i ziveeme vo edna edinstvena dimenzija-segasnost! a paralelniot svet go socinuvaat site 3 dimenzii odednas-gledaj go filmot nikogas ne si sam i ke me svatis sto ti kazuvam ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
zdravo blashka ... bas mi e drago so se slozuvas so mene .... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
taka e ... vo pravo si...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
blagodaram lider ... sepak naseto pisuvanje tuka e vazna rabota ... zazivuva forumot ... forumot ima dusha ... kolektivna dusha ... na primer ... kolata vo garazata e kup na zelezo i plastika ... no ... nie ... koj sto sme nikoj i nisto ... koga ke vlezeme vo kolata ... i so nasiot "dopir" ... kolata zazivuva ... pocnuva da raboti .... da se dvizi ... e kade e dusata na kolata ??? nikoj nemoze da kaze kade e ... taka e i so forumov ... nasiot "dopir" pravi ovoj forum da bide ziv ... da ima dusha ... istoto se slucuva i so nas ... nie pisuvame razni raboti ... toj mentalen "dopir" pravi chuda ... ti posakuvam uspeh vo zivotot !!! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Firerot ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Defenitivno mozam da kazam deka deckoto ima mnogu bujna fantazija i zivoto za nego e mnogu slozena pojava. Samo napred, na Makedonija i trebat takvi umovi. |
||
LIVE FREE OR DIE HARD
|
||
![]() |
||
|
neograniceno paralelni svetovi pred nas ... ke ja "fiksirame" segasnosta vo eden svet ... i ke zamine vo istorijata ... i nea ke ja silovaat ... pojakiot ja pisuva istorijata ... toa e metafizikata na naseto poimanje za svetot !!! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
verbata vo dokazot e dogma
|
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a,...koj ti e dokazot?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |