|
Стручни прашања |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата сибирсака ангорка е во блажена состојба. за две недели ќе се „мултиплицира“ .
што треба да и обезбедам за денот Д? |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го предлагам мирослав_ХХ за модератор во рубриката Домашни миленици |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Нема потреба да го освежуваш, само нека е под сенка да не добие некој топлотен удар ама и тоа би било чудно (да го лупне).
2. Смееш пролет и лето но никако ако е испод 20 температурата. Тоа може ке биде Ок и ке издржи ама ред болести може да навлече на себе.
3. Јас не сакам ....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Goran850
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам сиријски хрчак кој е стар 2 год,од денеска нешто чудо се случува со неговите очи, како да му се залепени и мислам дека не гледа. Дали некој може да ми помогне и да ми каже што да направам, зошто ветеринарните станици работат тек во понеделник? Однапред ви благодарам
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da se obides da go soskubes , pa potoa izbanjas so ladnicka voda i navecer da go ostavis na balkon da prespie ? .... kolku da ne te maci sugestija
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве и од мене едно прашање.
Гледам луѓе што имаат тигрици и други птичурини им ставаат и сад со вада за брчкање...Абе овој, од сите вери надвор е, нит сака да се брчка ни ништо. Само клука просо и прави ѓубре на сите страни, ептен за атер на останатите членови на семејството-ама често ми доаѓа да го пуштам на слобода.
1.И сега, дали е во ред ова, кога е многу топло, јас го освежувам под туш со не многу ладна вода?
2. Смеам ли да го оставам на тераса ноќе вака кога се посвежи деновите?
3. Ако некој го сака....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не има пореметување на половиот идентитет? А можеби треба малку подетално да го прегледате.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...дефинитивно не е ТОЈ туку ТАА... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ih so e 3 meseci
nekoj posle 30 godini uste nesfatil so e |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моето куче од 3 месеци што го сметавме за машко, сеуште врши мала нужда „во женски стил“. дали тоа значи дека не е „тој“ туку „таа“?
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moeto kuce e labrador, veke 5 i pol meseci...vo prinicip e mirno, ama ako ima luge okolu nego "zbesnuva"saka da si igra, kako site da imaat vreme samo za nego....no utre ke se soocam so nov predizvik:)..prv pat ke patuva podolgo od 15 min so kola...kako ke izdrzi 220 km, dali ima nesto sto treba da napravam da mu go olesnam patuvanjeto? Prv pat mi e vaka daleku da odime, a da go ostavam doma sam nema, odime celo semejstvo a toj e del od istoto
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моето куче е дресирано и лесно се справувам со него. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CUVAM TRI ZAJCINJA,EDNA ZENKA I DVE MASKI,
TIE SE UKRAS VO DVOROT,PREKRASNI SE,AMA JADAT SE I SESTO... ZA NEKOLKU MESECI,MNOGU SE POPRAVIJA... DALI ZNAE NEKOJ DA MI KAZE...DALI TREBA NEKOJA POSEBNA HRANA,INAKU SE NEKOJA GERMANSKA RASA... |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |