![]() |
|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 20> |
Автор | |
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekogas treba da postoi rezervna ljubovdjika vo toj period.A i ne e losa ideja bidejki prirodata si go ocekuva vetuvanoto.Nema lutenje.
|
|
![]() |
|
танки ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
СЕ Е ВО ПРИСТАПОТ КОН ЛИЧНОСТА.
СИТЕ САКААТ СЕКС. ТОА Е ДВИЖЕЧКА СИЛА ВО ЉУБОВТА. А РАСПОЛОЗЕНИЕТО ДОАГА ОД НАТРЕ И АКО ТЕ САКА КЕ ТЕ РАЗБЕРЕ. АКО НЕ СУМ РАСПОЛОЗЕН ЗА СЕКС НЕМОЗАМ ДА СЕ РАСПОЛОЗАМ ПОД НИЕДЕН УСЛОВ А АКО СЕ СЛОЖАМ НА СЕКС И ОДГЛУМАМ ДЕКА СУМ РАСПОЛОЗЕН САМО СУМ НАПРАВИЛ МЕСТО ДА МИ ГО НАПРАВАТ И МЕНЕ ИСТОТО. А СЕКС БЕЗ ЧУСТА НЕ Е СЕ СЕКС. НЕ ПРОБУВАТЕ ДА ЈА РАСПОЛОЗИТЕ ЗА СЕКС САМО БИДЕТЕ ПОКРАЈ НЕА СЛЕДНИОТ ДЕН КЕ БИДЕ ПОИНАКУ. ![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
ma ako treba i na vodno ke ja nosam samo da ja raspolozam
|
![]() |
|
Thor ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Bombonce,lizavce.... eheheh
|
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
AKO NE E RASPOLOZENA KE JA RASPOLOZIS FINO LEPO KUKLO KE TI DADAM BOMBONCE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
togas drugarka i ke go dobie.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A be ako neke, znaci se cuva za drug i tocka
|
|
![]() |
|
* * СПУТНИК * & ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
zdravo Vi gi pozdravuvam Muabetot i Temata, iako nemav dovolno vreme da gi procitam site mislenja/komentari, = Pa ako sum ja mnogu napalen a taa epten nesaka najverojatno bi JA ZEMAL RABOTATA VO SVOI RACE
![]() ,,"Every woman is fuLL with treasure, but only for that man who is abLe-competent to discover it",, - Onore De BaLzac.
POZDRAV
* * СПУТНИК * ڭ |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da, de i stvarno nesakajki ke ima luspa od banana, a dole slucajno skseni stakla, kaj sto ke padne
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
onaka,nesakajki??!!
![]() |
|
![]() |
|
Na isprakanje bi ja butnal po skali
|
|
![]() |
|
po celo....
![]() |
|
![]() |
|
Viljuska u oko
|
|
![]() |
|
mozda u sedum e raspolozena.....
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |