![]() |
|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можеш врз тоа да направиш убава тетоважа и да си го решиш проблемот ( ако ти е )
![]() а за трајна мора да си имаш лично значение на самиот мотив( за да не се каеш или подоцна да сакаш да ја извадиш) и секако да го избереш виситинскиот мајстор на кој ќе му ја дадеш довербата
![]() Нема голема филозофија нели??
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
некам да ми остане трајно..обично се предомислувам често ..али затоа има полутрајни |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ера да мора со мерак иначе ќе се каес цел живот
![]() Мераклии се тетовирнки и за други ствари не за џабе сме посебни
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
|
beleg e da ali so merak
![]() |
||
dudenz
|
||
![]() |
||
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
за мене е ок тетоважа, имав истетовирано шкорпија на грбот и една на груда многу бев попален дури и чував една дома ги обожавам, за трајна се мислам ама кај да е ќе биде не глеам ништо страшно во тоа
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
имам едно своерачно дело на стомак..ептен ми е жал ем на ништо не личи ем не се вадиииии!!!!! |
||
![]() |
||
|
Пополека , пополека.... Да ме има некој ме има алии јас сама си се чувам тоа е најсигурноо
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ианче како автор на темава ти предлагам да се изјасниш
![]() |
||
![]() |
||
zoran5 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zoran5 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
jao srcka ama si dobra
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Ако не и најдобар а ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Фалааааа имаше и добар мајстор
![]() ![]() ![]() ![]() Ништо не е случајност....
|
||
![]() |
||
|
Или или али мора да е таттоо
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
Seksi Dobra tetovaza
![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
:)
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |