![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 37> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
битно е
дека знам шо .. Изменето од pagane - 20.Јуни.2008 во 09:48 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke otidam u emisija kaj onaa Melita so zivotnite da i go pokazam moeto zivotno "u zivo " i ke napraam pred kameri kombinacija megu moite ramena i nejzinite noze...zaradi nea ja griznav lazicata
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
...ke gi 4itam "zbunkite" na zbunet...
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke go doniram pc-vo vo crkva i voedno popot ke ja prodolzi mojata forumska rabota.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke se zapijam uste od 6 sabajle...
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke odam do banka za sperma i ke go ostavam nasledstvoto
|
|
![]() |
|
Ke ja predupredam edna osoba deka dokolku do krajot na zivotot cuvstvuva kako i se slucuvaat cudni raboti,pricinata ke bide mojot duh i ni na kraj pamet da ne mu e da odi po bajacki i da me isteruva...zasto ako zbesnam....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ke kazam samo deka naesen namesto par, pletam tri parcinja volnena corapa
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
ke sitnam se sto imam i odam vo tokio i tamu da umram :) ja obozavam japonija!!!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ЌЕ ДОЖИВЕАМ ...ЕЛЕВАЦИЈА!!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ke gi seksam site onie sto sum se ustrucaval od x ili y pricini
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Само уште еден ден,а?
![]() ![]() ![]() Дефинитивно нема да отидам на работа,ќе претрчам на 2-3 места за поздрав,ќе свртам 3-4 телефонски броја,а остатокот од денот ќе си се дружам со синчето и со оној мојон...Пред легнување,ќе оставам јасни инструкции за полесно снаоѓање во мое отсуство... А,да, и ќе се изнајадам конечно без грижа на совест! ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Vo svojot roman na Paulo.K."Veronika sakase da umre" ,ni pisuva sto pravese Veronika poslednite 24h koga znaese deka uste tolku i ostnale.Mislam deka istoto bi go napravila , ma ne mislam sigurna sum.Luge romanov sigurno mnogu od vas go imate procitano ama da vi kazam mene licno mi ostavi dlabok vpecatok.
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
eden den 24 sati nekogas se mnogu
a nekogas malku nekogas ni treba mnogu ponekogas malku da sme srekjni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |