IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Може ли да се вљубиш во забранета личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Може ли да се вљубиш во забранета личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 31>
Автор
Порака Обратен редослед
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 22:36
Што е поентата? Се заљубуваш, ти цветаат рози и на крајот причината поради која е забранет за тебе излегува на површина посилно од било кога. Разочарување, солзи... да е до мене, никогаш не би се заљубувала... ама не е. Има ли некој рецепт да заборавиш некого а потоа никогаш веќе да не се заљубиш?
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 04:49
mislam deka vo denesno vreme,vo XXI vek...se e mozno..i ne postojat raboti kako sto se...zabraneti oblasti,zabraneti temi...zabraneti luge..se e dozvoleno
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 03:16
...se, deshavalo i toa, pa i da me izpcue ona bez prichina...трепкање
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 00:50
Jas ne!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 15:55
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Неможам да ја спречам птицата да кружи околу мојата глава-но од мене зависи дали ќе и дозволам да направи гнездо во главата.
Значи-јас одлучувам.

..............................bravos be maria...............аплауз
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 10:42
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 22:23
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

и???
уште не откривме кој е забранетата личност.....плазење

.... АНОНИМНИОТ ...ОД АКТИВНИ КОРИСНИЦИ...!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 23:58
Неможам да ја спречам птицата да кружи околу мојата глава-но од мене зависи дали ќе и дозволам да направи гнездо во главата.
Значи-јас одлучувам.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 23:40
и???
уште не откривме кој е забранетата личност.....плазење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 00:07
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

A IZVINETE..MOZE LI NEKOJ DA MI KAZE KAKO IZGLEDA TAA ZABRANETA LICNOST?
DA NE I PISUVA NA CELOTO:NE SE VLJUBUVAJ VO MENE,JA SUM ZABRANET?

....САМО ТВОЕТО СРЦЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ !!!...НИКАДЕ НЕ ПИШУВА...НИКОЈ НЕ ЗНАЕ..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 00:04
Ne mozes da znaes kako izgleda posto e zabraneto da ja gledas!!!!!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 23:20
A IZVINETE..MOZE LI NEKOJ DA MI KAZE KAKO IZGLEDA TAA ZABRANETA LICNOST?
DA NE I PISUVA NA CELOTO:NE SE VLJUBUVAJ VO MENE,JA SUM ZABRANET?
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:11
Pa vistinskata definicija ne veruvam deka ke ja dobies,zatoa sto sekoj razli4no razmisluva.Do nea ke dojdes samo ako samiot\a ja formuliras onaka kako sto 4uvstvuvas i znaes,ama koga veke baras mislenje eve go moeto:jas pod "zabraneta li4nost" podrazbiram li4nost sto jas samata si ja zabranuvam(od moralni i eti4ki principi),a ne deka nekoj drug mi zabranuva ili mi postavuva uslovi za taa li4nost.Zaklu4okot vo moeto razmisluvanje e SOVESTA,ako taa ti dozvoli go ahead,ako ne si ostanuvas na ona sto si!!!!!
Se nadevam ke ti pomogne da dojdes do vistinskata definicija!!!!!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:49
Дефиниција за забранета личност ми треба како би одговорила на темава?голема%20насмевка
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.