|
Смрт почеток или крај... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | |
asimkadriu
Нов член Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VDEKJA ESHT FILLIMI I JETES
|
|
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
smrt!....kraj na eden mal zivot a
pocetok na drug del od vecnosta |
|
chocolate
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrtta e samo nov pocetok,nisto poveke.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pekolot-D.Aligieri
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja stalno mu zvonam i celo vreme e zauzeto
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анакин ке се молам за Госпо да те земи во рацете негови и да те исполни со неговата љубов и да ти олеснат маките
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e toa
i verba i ljubov i peperutkite se sl*gam nemora da ima logika ako gi ima trite pogore nabroeni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok еве вака ако не беше за Христос како прво немав надеж во животот како друго мажотми ќе беше взатвор целл живот оти сакаше многу штета да направи.но за осекањњ оххх во душата моја кога зборувам за Христос имам пеперутки и је многу убаво осекање и љубовта на Бог неможи со ништо да се мери.јас сум чедо на огромен татко кој ми може нешто?никој отимојот татко може се да направи дури и мојте душмани да ги снема ни ѓаволот не ми може ништо оти тој је понизок и од мене
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisi tuka rome
da mozat site da procitat tvoe iskustvo so Gospod |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega
objasni kako go vide kako go oseti ili kako logicki si go objasni |
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок анакин ке ти објаснам ама каде да почнам но ќе причекам да ми одговориш на лични пораки што те прашав за да мие полесно да ти објаснам ај те молам одговорими на лп
|
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вистината не те бендисва?копча нешто во себе? |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum protiv gospod
jas ne sum se ubedil deka toj postoi dali jas sum kriv???? dali on e kriv so jas ne sum ubeden?????? ovie se teski prasanja rome no naj ne sum ubeden deka jas sum kriv za ova situacija veruvam samo vo toa sto kje go vidam , osetam ili najdam logicko objasnuvanje nego nesum go videl ni osetil a najmalku logicki mi ide kazi mi ti kako go vide kako go oseti ili kako logicki si go objasni ili ti rabotis po princip taka mi rekoa ili taka procitav? kazi mi rome |
|
|
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be veke
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |