![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
abu al zarkawi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako ne vlijael nemase da bideme tuka Изменето од abu al zarkawi - 21.Септември.2007 во 07:12 |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() просто неможам да се одлгирам ![]() почнаа да ме зезаат веќе |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne znam za mene,...ama na "toj" do mene,..itekako vlijae,..
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
da
i najiskreno,moram ova da si go kazam, kako da mi se pricinuva vreva nekogas ovde ![]() ludnica, mnogu mi se dopadja poveke da citam otkolku da diskutiram, nemozam da se iznacudam na nekoi misli super e ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Влијае до 5 сабајле не си легнувам а после цел ден сум со лонец нес кафе до мене...
Убаи моменти еден куп, размена на ставови, учење нови нешта и то ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Da ... sekako .... :) ako gi zanemaram nekoi raboti ... sepak forumot si ima svoja funkcija ... bi trebalo da sme preku 100.000 clenovi ... mislam deka togas ke ima i kvantitet i kvalitet ... :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bash toj!,....znachi, seushte ima nadez za tebe,...
![]() ![]() ![]() Изменето од brza - 17.Јуни.2007 во 15:42 |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Postar cicko so bel mantil ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Kaj mene da ...me natera da imigriram
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
мене смиолот за хумор
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne bas ili mozebi....mi se pokaci dioptrijata!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Stanav podvoena licnost so multipla neuroza, a zbunet pocna da dominira nad mene zosto go koristi "Id" - ot i se vkorenuva megu nagonite, koristejki gi resursite od "Ego" - to za borba protiv moralnoto " Super ego " so hiper racionalizacii. Slikata za realnosta e nepovratno ostetena
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
vliaese na konzumot....definitivno!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |