![]() |
|
Изневерување во мислите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 16> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na koj samo mu teknuvaat vakvi glupavi temi,...
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Ako sekoe fantaziranje se smeta za izneveruvanje siot zivot nema da bide dovolen da se molam za Bog da mi gi oprosti neverstvata. Pa sekoj si ima nekoi potsvesni i skrieni posakuvanja za nekoj drug osven za partnerot.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
gluposti...... izneveruvanje vo misli..!!!!!! normalno deka ne e ...a sekoj ima fantazii...toa li e neverstvo ..uste toa ako nema..fantazii ...onda e zombi......
Изменето од cecka - 05.Април.2007 во 00:54 |
|
![]() |
|
Li0ness ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Izneveruvanjeto vo mislite moze da bide obid da se kazni partnerot...neli?
|
|
![]() |
|
Sinolicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
"Nie site sme si verni na tie sto gi sakame, nikoj nikogo ne izneveruva i site srekno si ziveeme."
|
|
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Ако флертот не е преуба тогаш ни ова не е неверство..... Ајде бе... Како може никогаш да не помислите на некој друг???
![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Sinolicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Pa tesko e da se kaze deka e neverstvo.
Ama neznam zosto bi mislela na nekoj drug, ako veke sakam nekogo i mi e ubavo so istiot ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
кој знае дали може дословно да се нарече ‘изневерување‘ мислите тешко се контролираат, мислам дека и не е можно, кога приметуваме некој со физички изглед по наш кеиф, или било што што не привлекува, скоро секогаш ни провејува мислата - си правиме комбинации во главата...ама неверство? мислам дека е тежок збор.
|
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
spored temava izleguva deka site izneveruvaat ...znaci ako ustvari pomislis na nekoj.nekoja ti go izneveruvas samo podsvestno ...gluposti vo prv red...
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
znaci tebe toash ti falat golemi cicki ...znaci ti fali nesto...zatoa ja mislis PETKANA ....
dakle izneveruvanje e...zasto ne otidesh da i gi zadrapash cickite na PETKANA onda...sfakash sto e poentata moja u izneveruvanjeto ??? |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
pa mozebi petkana ima pogolemi cicki
no e glupa do nemaj kade pa si pravis bajram na mozokot |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Lele inat coek....
e kako be ne e ... ti ja mislish...hmmm PETKANA ... a imash zena ( na primer ) ... sto ne ja mislish zenati nego PETKANA ??? Kako ne e ??? Svasta... kaj ima fantaziranje ima i izmama i nemozesh ti mene da mi dokazesh koga sum ja vtor najpameten tuka na forumot ... ne si upravo tvoeto nema logika i ja sum u pravo i idam sea da spijam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
moj prst si vo pravo
haahhhahhahah (onoj sredniot na toj mislam) Изменето од mikus - 08.Октомври.2006 во 03:44 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
E kako be ne e ?
E i tacka ... ko sto isto taka nema masko zensko drugarstvo taka i ova nindza e uvek u pravo zatoa e nindza ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |