![]() |
|
Кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 25> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
еее да има и да е таков/ва да направи сеа некој/а кафе....
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Не сум зависник од Cafe преку сила 3 на ден.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
BEZ KAFE NIKADE
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
само нес кафе пијам,...турското е грозно [:-&]
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Vo momentov epten mi e potrebno kafe...idam da si svaram,saka nekoj?
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Jas bez kafe sabajle, ne sum vo sostojba da se osvestam...znam deka e zavisnost, ama ne planiram da se odviknuvam od taa zavisnost:)
![]() |
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
i jas ne pijam kafe, ama nekogash mi doaga taka da probam latte ili cappuccino. Tursko ne sum piela moza poishe od 5 godini
|
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
toa e samo navika koja preprastuva vo zavisnost isto kako i cigarite,, jas ic ne pijam pa funkcioniram ![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
zavisnik sum od kafe
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Денеска само 2 и како саката се осеќам. Минимум 3 за нормално фунционирање до 4 максимум.
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kafe,jok
Mi preci kofeinot
moze,epten retko nes ili kapuchnino
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
kafeto me vrakja vo zivot...
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
i jas ne sum golem ljubitel na kafe no nautro obavezno pijam edno tursko
bez sheker a preku den moze ushte edno ama ness......
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
![]() Jas ne sum mnogu golem ljubitel na kafe,no nautro moram da ispijam edna golema solja neskafe bez mleko so mnogu malku shekjer.Do krajot na denot se slucuva ako nemam drushtvo da ne se napijam povekje.Konzumiram samo nes,edno do dve,ne povekje. |
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |