IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 23>
Автор
Порака Обратен редослед
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Статус: Офлајн
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 20:46
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

A dali mazite gledaat na materijalnata strana?
ili pretezno zenite toa go pravat?

Porano imase trend zenite da baraat bogati mazi, a denes mazite se poveke se usovrsuvaat vo lovot na "zlatnata kokoska". Operirani od sekakvi skrupuli, mazite go prezedoa zenackiot biznis i pocnaa da dominiraat vo nego. Parola " poarno da ja rabotam ova bogatata, otkolku nivata od mama i tato" смеењесмеењесмеење
Da a ako malava princeza e ruzna ko na mama i tato muleto so praime togas??газење%20од%20смеење

Nema vrska ako e ruzna ko muleto, bar nema da ja nosi na niva намигнување.
Pa poarno u niva da si nosi nekoja lepotica, negoli u krevet muleзадоволство
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 19:15
Dokolku postoi iskrena ljubov, sekako deka ke opstane ljubovta so siromasna licnost - ljubovta so pari ne se kupuva...
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 18:17

Porano imase trend zenite da baraat bogati mazi, a denes mazite se poveke se usovrsuvaat vo lovot na "zlatnata kokoska". Operirani od sekakvi skrupuli, mazite go prezedoa zenackiot biznis i pocnaa da dominiraat vo nego. Parola " poarno da ja rabotam ova bogatata, otkolku nivata od mama i tato" смеењесмеењесмеење
Da a ako malava princeza e ruzna ko na mama i tato muleto so praime togas??газење%20од%20смеење

Nema vrska ako e ruzna ko muleto, bar nema da ja nosi na niva намигнување.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 17:28

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 13:52
I roditelite veke taka si gi vospituvaat decata uste mali. Site takvi "materijalisti" imaat 99% podrska od doma
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 12:37

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 03:59
Podednakvo, barem tuka postoi polova ramnopravnost.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 03:55
Кон врв
macenceto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macenceto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 21:44
da nema nisto tuka loso ako sakas nekogo so srce i dusa nema da ti preci nisto
Кон врв
SPARKI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SPARKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 21:23
zosto da ne.sve si ima svoja draz.jes da e sega vreme na parite,na brzzivot,ali ja veruvam deka e ostvarlivo.koga doagas doma,dali e bolje da te ceka zena sto mirisa na mandza,sto ima mrsul na nosot i kal pod noktite ili da te ceka poraka na masa:"srce ja sum na seminar so koleskite,imas konzerva u frizider,termofor pod kebe i dete na noksir".Seuste mislam deka siromasnite zeni se so totalno poinakov domasen odgoj,od zenite sto se nauceni na kic,perverzija i dvolicnost.probajte i vakva i takva,mnogu me interesira odgovorot.CAO.
SPR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 20:59
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

Сакаш да кажеш, работела, не работела, пак ќе те смени за помлада, а?

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

E ova mi bese mislata sekogas postoi rizik toj bogatas so si go upecala sponzorusata da ja promeni ko corapce... i sto togas??
curata ke si ostane pak siromasna i zafrknata a toa e u princip vo praktikata postojano zosto toj bogatas zenite gi smeta za objekt so koj toj treba da se pokaze pred drugite kolku e prestizen isto kako so novata kola, nov mobilen skap ili sl. me sfakate??
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 20:19
Сакаш да кажеш, работела, не работела, пак ќе те смени за помлада, а?

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 15:08
море најдобро си поминуват тие со мажачка се збогатуват, и после имал швалерки типот голема работа, ти одиш работиш уште му носиш дома и ко ќе остариш малку можи ко ништо да те смени со друга помлада, пари од него секако немаш само ќе се потрошиш, ако остај пари можи и кај тебе некој помлад да се закачи  (се шалам)

со пари е многу многу полесно
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:58

[QUOTE=Goddes of Chaos]No uste pozalno e sto gi ima se poveke devojki/decki koi so pomos na dobra udavacka sakaat da si ja podobrat finansiskata sostojba. E na takvite bi im preporacala, fatete se za rabota a ne za mazacka/zenacka.. Zosto sekoj sto ima si ima za nego i najdobro si znae kako gi zarabotil.

mozebi temata treba da se smeni vo glasanje od tipot: Kako bi se zbogatile? a. so rabota; b. so nasledstvo od vujce od Amerika; c. so mazenje/zenenje za bogatas/ka :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.