|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Автор | ||||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa poarno u niva da si nosi nekoja lepotica, negoli u krevet mule
|
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dokolku postoi iskrena ljubov, sekako deka ke opstane ljubovta so siromasna licnost - ljubovta so pari ne se kupuva...
|
||||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nema vrska ako e ruzna ko muleto, bar nema da ja nosi na niva . |
||||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da a ako malava princeza e ruzna ko na mama i tato muleto so praime togas??
|
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I roditelite veke taka si gi vospituvaat decata uste mali. Site takvi "materijalisti" imaat 99% podrska od doma
|
||||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Porano imase trend zenite da baraat bogati mazi, a denes mazite se poveke se usovrsuvaat vo lovot na "zlatnata kokoska". Operirani od sekakvi skrupuli, mazite go prezedoa zenackiot biznis i pocnaa da dominiraat vo nego. Parola " poarno da ja rabotam ova bogatata, otkolku nivata od mama i tato" |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Podednakvo, barem tuka postoi polova ramnopravnost.
|
||||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A dali mazite gledaat na materijalnata strana?
ili pretezno zenite toa go pravat?
|
||||
|
||||
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da nema nisto tuka loso ako sakas nekogo so srce i dusa nema da ti preci nisto
|
||||
SPARKI
Нов член Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zosto da ne.sve si ima svoja draz.jes da e sega vreme na parite,na brzzivot,ali ja veruvam deka e ostvarlivo.koga doagas doma,dali e bolje da te ceka zena sto mirisa na mandza,sto ima mrsul na nosot i kal pod noktite ili da te ceka poraka na masa:"srce ja sum na seminar so koleskite,imas konzerva u frizider,termofor pod kebe i dete na noksir".Seuste mislam deka siromasnite zeni se so totalno poinakov domasen odgoj,od zenite sto se nauceni na kic,perverzija i dvolicnost.probajte i vakva i takva,mnogu me interesira odgovorot.CAO.
|
||||
SPR
|
||||
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E ova mi bese mislata sekogas postoi rizik toj bogatas so si go upecala sponzorusata da ja promeni ko corapce... i sto togas??
curata ke si ostane pak siromasna i zafrknata a toa e u princip vo praktikata postojano zosto toj bogatas zenite gi smeta za objekt so koj toj treba da se pokaze pred drugite kolku e prestizen isto kako so novata kola, nov mobilen skap ili sl. me sfakate??
|
||||
|
||||
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сакаш да кажеш, работела, не работела, пак ќе те смени за помлада, а?
|
||||
You are fired!
|
||||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
море најдобро си поминуват тие со мажачка се збогатуват, и после имал швалерки типот голема работа, ти одиш работиш уште му носиш дома и ко ќе остариш малку можи ко ништо да те смени со друга помлада, пари од него секако немаш само ќе се потрошиш, ако остај пари можи и кај тебе некој помлад да се закачи (се шалам)
со пари е многу многу полесно |
||||
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mozebi temata treba da se smeni vo glasanje od tipot: Kako bi se zbogatile? a. so rabota; b. so nasledstvo od vujce od Amerika; c. so mazenje/zenenje za bogatas/ka :)
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |