|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te zabole tebe patka za opstaat situacija na Balkanot i posiroko ...si imash licen problem ... ajde da ti pomogneme da go reshish
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ja tvojata situacija ....ne e taka ti go pisuvase ova...nindza nikogash ne laze |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drama
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
takva ti e situacijata semejna zatoa sto majkati nemoze da pisne?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao prvo od avion se gleda i od tvoi postovi deka tokmu TEBE
nekoj te maltretira u vrskata , ogovara i za burek ok i toa si prizna De de ne se srami od vistinata |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dal ja ke jadam burek ili ne irelevantno za temata
ti ako daavas da te gazi nekoj ne ti e komsikata kriva...sto te zabole na kraju kraeva ako te ogovaraat ? Ti za sebe zivees ili za lugeto aj sea ti jadi burek |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma nemoj sredinata e kriva , drugite se krivi ,,, ako tebe te gaziu partnerot ...ne e do sredinata do tebe e i do nego |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak ne mi odgovori bi sakala da zivees vo familija cij sto takto ima vekje treta zena a majka ne se znae vo koj grad zivee a sepak taa e genijalo emancipirana i nedala maskiot rod nitu da i pisne vo nejzinite odluki sakas ili ne? Изменето од anakin - 10.Декември.2006 во 01:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svasta kako neadekvatno
i ne e za tebe pisanoto :) |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svasta kako sesto =glupavo svasta kako neumesno ili svasta ...ne sum ocekuval takvo nesto? Изменето од anakin - 10.Декември.2006 во 01:02 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa dobro go izanalizira se e pomalku ili povekje tocno
no sakav da odzemes i soberes i da pomislis deka toa i ne e tolku losa sostojba sto e kaj nas preemacipirani edinki papravile totalen haos vo familiite vo severna evropa pa prasanje e dali i nam e toa potrebno? |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e svasta ke procita coek ovde nekada
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dali znaes deka sme zemja na dnoto po brojot na razvodi?
pa kao se sobere i odzeme toeto gorno napisano a moeto delno i nee taka loso ili e? |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam e za mozebi
ili neznam e za ok? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |