|
Кога се љубите... кои мисли ви се вртат? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Автор | ||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо не мислам.......уживам.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mislam nisto ..... cuvstvuvam
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be... vi otrnale usnite od baknezi, pa ne osekjate veke nisto... Mene sekoj nareden mi e poubav od prethodniot... i postrasen... |
||
DeepBlue
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..PAMET GUBAM
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prviot baknez nisto ne moze da go zameni, eh da mozese da trae edna vecnost malku ke bese .. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма нема гајле за тебе, и кебапи од Дестан, хамбургер од Стоилко, кило кромид, лук ти реков, конзерва..не му ја мисли
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...baknezot e portata do dushata i srceto na sakanata......posle prviot baknez veke se e razlichno, a pogotovo ako ve bakne nekoj Strelec, ne se zaborava toa nikad...zatoa vnimavajte, posle nema nazad vrakanje...u trans ste za 10 sec...i ke barate ushte i ushte i....aaaaah...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam dali sum jal kromid prethodno i ako sum jal dali se lapa so mene od cista ljubeznost
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се препуштам на мигот и уживам, што има тука да се мисли? Се може да почека... |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mislam na nisto.. No ima edna vistina, vo baknezot ke najdes odgovori na mnogu dilemi. Test za ljubovna kompatibilnost bi mozel da bide baknezot..
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema tuka mnogu mislenje,a i nema shto i zoshto da mislish???
Osven ako si zbunet....(chitaj tretiot post nagore) Od ovoj chovek ke "umram"od smeenje...... Изменето од mamma - 01.Декември.2007 во 00:28 |
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kad se ljubim mislim dali da i trazim ili ne
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо...на што да се мисли ....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koa se lapame ne mozam da odoleam a da ne i huknam vozduh vo usta i se utepuvam od smeenje koga ke i se nadujat obrazite ko na zaba
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |